Saç yağlarından kurtulmak için yaptığınız bir şey var mı? Ne kadar şampuan varsa denedim ama yok, olmuyor. Dengesiz bir metabolizmaya sahip olduğum için yağların çoğunluğu vücutta kalmıyor. İnternet üzerinde yer alan tüm önerileri okudum ancak 20'ye yakın öneri var. Yapsam desem hepsi pahalıya patlayan yöntemler. Siz yağlardan nasıl kurtuldunuz? Önceden öyle "aman aman" yağ yoktu ancak son zamanlarda ciddi bir artış gösterdi. Sanki kafamda 1 litre ayçiçeği yağı var. Bu beni ortamlar da rahatsız ediyor. Her gün duş almam lazım öyle de şampuan falan dayanmıyor. Ürün önerecek iseniz 25-30 TL üstüne çok gerekmedikçe lütfen çıkmayın. Şu anlık elma sirkesini düşünüyorum ama bilemedim.
Ek olarak önerecekseniz lütfen biraz uzun süreli bir şey olsun. Etkisi uzun sürsün.
Bu arada aşırı yağ tüketen birisi değilim. Toplasan kilom 55 kilo anca vardır. Çubuk kraker gibiyim, cips falan tüketmiyorum. Bu yağlar nereden geliyor anlamış değilim.
Ek olarak önerecekseniz lütfen biraz uzun süreli bir şey olsun. Etkisi uzun sürsün.
Bu arada aşırı yağ tüketen birisi değilim. Toplasan kilom 55 kilo anca vardır. Çubuk kraker gibiyim, cips falan tüketmiyorum. Bu yağlar nereden geliyor anlamış değilim.
Son düzenleyen: Moderatör: