SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Aralık 2024 #1 Duş aldıktan sonra rahat şekilleniyor ama duş aldığım gün ve ertesi gün saçım kabarıyor, bunu nasıl önleyebilirim? Herhangi bir krem vb şeyler kullanmıyorum.
Duş aldıktan sonra rahat şekilleniyor ama duş aldığım gün ve ertesi gün saçım kabarıyor, bunu nasıl önleyebilirim? Herhangi bir krem vb şeyler kullanmıyorum.
Xei Decipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 1.595 Çözümler 7 30 Aralık 2024 #2 Saçınızı soğuk suyla yıkamaya alışın sıcak su hem kabarmasına sebep oluyor hem de kurutuyor.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Aralık 2024 #3 Xei dedi: Saçınızı soğuk suyla yıkamaya alışın sıcak su hem kabarmasına sebep oluyor hem de kurutuyor. Genişletmek için tıkla... Soğuk su ile yıkıyorum.
Xei dedi: Saçınızı soğuk suyla yıkamaya alışın sıcak su hem kabarmasına sebep oluyor hem de kurutuyor. Genişletmek için tıkla... Soğuk su ile yıkıyorum.
Sargn37 Picopat Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 9 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 Saç spreyi şekil verebilir
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 747 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #5 Saç kurutma makinesi kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ondan kabarıyordur.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Aralık 2024 #6 Sargn37 dedi: Saç spreyi şekil verebilir Genişletmek için tıkla... Hocam onuda arkadaşım kullanıyor fakat onun saçına ellediğimde saç taş gibi oluyor öyle rahatsız olurum ben. Kaworu NAGİSA dedi: Saç kurutma makinesi kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ondan kabarıyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Sargn37 dedi: Saç spreyi şekil verebilir Genişletmek için tıkla... Hocam onuda arkadaşım kullanıyor fakat onun saçına ellediğimde saç taş gibi oluyor öyle rahatsız olurum ben. Kaworu NAGİSA dedi: Saç kurutma makinesi kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız ondan kabarıyordur. Genişletmek için tıkla... Hayır.
Kaworu NAGİSA Centipat Katılım 27 Şubat 2024 Mesajlar 747 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #7 Hocam saç köpükleri oluyor Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki Fiyatı, Yorumları - Trendyol zamanında bunu kullanıyordum hem saçları besliyor hem de şekil verip kabartmıyor sonra kendim su ile şekillendirmeye başladım saçımı.
Hocam saç köpükleri oluyor Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki Fiyatı, Yorumları - Trendyol zamanında bunu kullanıyordum hem saçları besliyor hem de şekil verip kabartmıyor sonra kendim su ile şekillendirmeye başladım saçımı.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.880 Çözümler 7 30 Aralık 2024 #8 Kaworu NAGİSA dedi: Hocam saç köpükleri oluyor Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki Fiyatı, Yorumları - Trendyol zamanında bunu kullanıyordum hem saçları besliyor hem de şekil verip kabartmıyor sonra kendim su ile şekillendirmeye başladım saçımı. Genişletmek için tıkla... Bunu kullanınca saç sertleşiyor mu ? yani ellediğmde sert mi olur. Yoksa her köpükte bu olay olmak zorunda mı?
Kaworu NAGİSA dedi: Hocam saç köpükleri oluyor Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki Fiyatı, Yorumları - Trendyol zamanında bunu kullanıyordum hem saçları besliyor hem de şekil verip kabartmıyor sonra kendim su ile şekillendirmeye başladım saçımı. Genişletmek için tıkla... Bunu kullanınca saç sertleşiyor mu ? yani ellediğmde sert mi olur. Yoksa her köpükte bu olay olmak zorunda mı?
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.683 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2024 #9 Kaworu NAGİSA dedi: Hocam saç köpükleri oluyor Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki Fiyatı, Yorumları - Trendyol zamanında bunu kullanıyordum hem saçları besliyor hem de şekil verip kabartmıyor sonra kendim su ile şekillendirmeye başladım saçımı. Genişletmek için tıkla... Düz saçlarda kullanılır mı?
Kaworu NAGİSA dedi: Hocam saç köpükleri oluyor Morfose Milk Therapy Saç Köpüğü 200 ml - Besleyici, Koruyucu Etki Fiyatı, Yorumları - Trendyol zamanında bunu kullanıyordum hem saçları besliyor hem de şekil verip kabartmıyor sonra kendim su ile şekillendirmeye başladım saçımı. Genişletmek için tıkla... Düz saçlarda kullanılır mı?
G gamingtoy Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #10 Saç spreyi yap çok sıkma az sık bir şey olmaz. Bir de aldığın saç spreyine bağşı.