Saça nasıl şekil verilir?

Saç spreyi saçı sert yapmaz aksine kolay tarama sağlar. Ben elidor'un spreylerini kullanıyorum baya güzel.

Saçı gür ve sürekli elektriklenen biri olarak sana basit çözümler sunabilirim. Birincisi marketlerden aldığın şampuanlara elveda demen lazım. Herbal Essences markasının lavantalısını tavsiye ederim. İkincisi de argan yağı kullanmak, pantene markasının argan yağını alabilirsin hem güzel kokar hem de iyidir ve aylarca kullanabilirsin. Duştan çıktıktan sonra saçını havluyla kurulayıp az bir miktar argan yağını saçına yedirerek masaj yaparsan elektriklenme asla olmaz. Hem de saçın zamanla yumuşar ve parlamaya başlar. Üçüncü olarak da şampuanla saçını yıkadıktan sonra saç bakım kremi kullanmak, burada da sana Herbal Essences argan yağlı saç bakım kremini önerebilirim. Ben haftanın her günü duş alıyorum ama 2 kere saç bakım kremini, 2 kere de argan yağını kullanıyorum. Bunları beraber kullanmamaya çalışıyorum çünkü beraber kullanıldığında saça yağlı bir görüntü verebilir.

Çok teşekkürler. Bende normalde kepek sorunu vardı ama Head Shoulders Mentol Ferahlığı 2'si 1 Arada kullanıyorum ve sorunu çözdü, başka türlü şampuanlar kullanınca kepek oluşuyor o yüzden korkuyorum başka şampuan kullanmaya önerdiğiniz Argan yağını deneyeceğim teşekkürler.

Kepek sorunu derinin yeterince nemlenmemiş olmasından kaynaklanıyor. Yağı ve bakım kremini kullanırsanız hiçbir şampuan kepek yapmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…