Saça nasıl şekil verilir?

Hocam dediğim gibi saça nasıl sekil verebilirim?

Hocam saç tipiniz şampuanınız kullandığınız ürünler ve tarak sekliniz etki eder. Kendim için söylemem gerekirse şampuan çok etki ediyor.
Benim saçım ıslatıp nasıl kurutursam öyle duruyor genelde.

yağlanmaya yatkınsa sıkıntı şaç kremi
Dediğim gibi konu sahibi cevap vermediği için ortalama bir saça göre yazdım yazıyı.

Benim saçım ıslatıp nasıl kurutursam öyle duruyor genelde.
Aynı dertten müzdaribim bende hocam. Böyle olunca hafif bi fön suyu yediriyorum ben. Saçı yumuşatıyo daha kolay şekil alıyo. Fakat hacim falan hiç bişey kalmıyor onuda göz önünde bulundurmak lazım. Ayrıca parlak bir görüntü veriyor saça. Deneyebilirsiniz bu durumlarda. Çok kullanmayın ama yağlandırabilir.

Hocam saçım kıvırcık tam iyi olduğu uzunluk var onda hiç gerek kalmıyor ekstra birşeye ama uzun olunca taramak zorunda kalıyorum düğün oluyor ürün kullanınca kepek yapıyor malesef ,hassas saç derim var ama deneyeceğim sağolun.

Eğer hassassa sadece saçınıza sürün. Elinize sıkıp saçınıza da yedirebilirsiniz. Diplerine kadar sürmezseniz bir sıkıntı olmaz.

Uyuya kalmısım ozur dılerım düz ve uzun sacım var dağınık bir sekil istiyorum abi.

Hocam peki nasıl ıslak gorunumu koruyabılırım.
Onun için jeller vardı. Wet look gel diye bakarsanız görürsünüz. Nasıl kullanılır ve sizin saç şeklinize uygun olurmu bilmiyorum, hiç kullanmadığım bir ürün. Araştırmanız lazım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…