catintayme Hectopat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 288 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2015 #11 Ben bir kere 3 e vurdurmuştum. Okuldakiler beni tanıyamamıştı . Yakışmassa kafayı kes kurtul.
teknokan Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2015 #12 Ben saçımı 3'e vurdurdum Ramazan bayramında saçım hala kısa arkadaşlar falan diyor neden vurdurdun falan diye bende çok uzun sürede çıkıyor nedense.
Ben saçımı 3'e vurdurdum Ramazan bayramında saçım hala kısa arkadaşlar falan diyor neden vurdurdun falan diye bende çok uzun sürede çıkıyor nedense.
Manic Depressive Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2014 Mesajlar 1.029 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #13 Bir arkadaş yazmış ama, 3 numaraya vurunca, doğuştan kıvırcık olan saçınızı, düz yapıcagını zannetmiyorum. Yanlız her kafa'ya yakışmıyor, kabak kafalı diye dalga geçebilirler
Bir arkadaş yazmış ama, 3 numaraya vurunca, doğuştan kıvırcık olan saçınızı, düz yapıcagını zannetmiyorum. Yanlız her kafa'ya yakışmıyor, kabak kafalı diye dalga geçebilirler
Energize Megapat Katılım 19 Haziran 2015 Mesajlar 482 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2015 #14 Silinen üye dedi: Bir arkadaş yazmış ama, 3 numaraya vurunca, doğuştan kıvırcık olan saçınızı, düz yapıcagını zannetmiyorum. Yanlız her kafa'ya yakışmıyor, kabak kafalı diye dalga geçebilirler Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir fikrim yok benimde
Silinen üye dedi: Bir arkadaş yazmış ama, 3 numaraya vurunca, doğuştan kıvırcık olan saçınızı, düz yapıcagını zannetmiyorum. Yanlız her kafa'ya yakışmıyor, kabak kafalı diye dalga geçebilirler Genişletmek için tıkla... Hocam hiç bir fikrim yok benimde