Saçı 3'e vurmak

zidane0629

Picopat
Daha fazla  
Saçı 3E vurmanın saça herhangi bir faydası var mı? Bir de görüntü olarak iyi gideceğini nasıl anlayabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fayda olarak her gün saçını düzeltmen gerekmiyor. Aşırı büyük rahatlık ama görünüşü bilemem. İnternette saçınızı değiştirecek bazı programlar mevcut ama güvenilirlik konusunda pek bir şey diyemem.

Saçı 3E vurmanın saça herhangi bir faydası var mı? Bir de görüntü olarak iyi gideceğini nasıl anlayabilirim?

Yazın saçımı kendi başıma 3E vurmuştum. Bir yararı olduğunu düşünmüyorum. Fakat eğer saçınız bunaltmaya, sıkmaya başladıysa vurdurabilirsiniz. Fakat bir berbere giderseniz daha iyi olur. Görüntü olarak bence çok kısa olmadıktan sonra yakışmama durumu yok.

Ben bu yaz vurdum. Üst 3 yanlar 2 oldu. Görüntü olarak kötü. Rahatlık olarak kıl derdi yok. Tarama derdi yok. Ama 2 3 kişiden kelek veya keloğlan lafı alabilirsin.

Kafan rahatlar, yüzün gözün açılır.

Ne varsa uzun saçta var erkek olsun kız olsun.

Bence vurma hocam. Uzatmış biri olarak söylüyorum bir daha asla vurmayacağım. Yazın sıcakta yanarım diye vurdum bu sefer yazın sadece toplayacağım. Kısaltmam.

Ben bu yaz vurdum. Üst 3 yanlar 2 oldu. Görüntü olarak kötü. Rahatlık olarak kıl derdi yok. Tarama derdi yok. Ama 2 3 kişiden kelek veya keloğlan lafı alabilirsin.
Ya evde tıraş için tarak var onunla vursam mı vurmasam mı çok kararsız kaldım sdnfkns saçı belirli uzunluğa göre kesebiliyor bayadır saçlarım daralmış gibi hissediyorum elimi attığımda falan bi rahatlatıyor nefes almış hissediyorum karıştığında çok arafta kaldım

Kafan rahatlar, yüzün gözün açılır.
o yüz göz açılmasını ben de seviyorum hocam da bazı adama hiç yakışmıyor diyorlar. O biraz korkutuyor açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…