FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 3 Kasım 2021 #1 Saçımı uzatıyorum. Eskiden aşağıdaki fotodaki gibi tıraş oluyordum. Yanları al üstler kalsın şeklinde. Şimdi fark ettim ki yanların üst kısımları daha uzun. Orantısız yani. Berbere düzelttirmeli miyim? Yoksa kendi düzelir mi?
Saçımı uzatıyorum. Eskiden aşağıdaki fotodaki gibi tıraş oluyordum. Yanları al üstler kalsın şeklinde. Şimdi fark ettim ki yanların üst kısımları daha uzun. Orantısız yani. Berbere düzelttirmeli miyim? Yoksa kendi düzelir mi?
H hope123 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #2 Rahatsız ediyorsa berbere düzelttirin hocam para almaz herhalde
FalconPaw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2017 Mesajlar 4.100 Makaleler 8 Çözümler 6 3 Kasım 2021 #3 hope123 dedi: Rahatsız ediyorsa berbere düzelttirin hocam para almaz herhalde Genişletmek için tıkla... Rahatsız ediyor.
hope123 dedi: Rahatsız ediyorsa berbere düzelttirin hocam para almaz herhalde Genişletmek için tıkla... Rahatsız ediyor.
H hope123 Femtopat Katılım 2 Kasım 2021 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #4 FalconPaw dedi: Rahatsız ediyor. Genişletmek için tıkla... O zaman berberin yolunu tutun hocma.