B bbercin52 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek işsiz 4 Temmuz 2024 #1 Bugün saçımı yıkadıktan yaklaşık 2 saat sonra saçlarımın birbirine yapıştığını fark ettim. Neden olduğunu bilen var mı ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2024
Bugün saçımı yıkadıktan yaklaşık 2 saat sonra saçlarımın birbirine yapıştığını fark ettim. Neden olduğunu bilen var mı ne yapmalıyım?
S Sweexy Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #2 bbercin52 dedi: Bugün saçımı yıkadıktan yaklaşık 2 saat sonra saçlarımın birbirine yapıştığını fark ettim. Neden olduğunu bilen var mı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi şampuanı kullanıyorsun ?
bbercin52 dedi: Bugün saçımı yıkadıktan yaklaşık 2 saat sonra saçlarımın birbirine yapıştığını fark ettim. Neden olduğunu bilen var mı ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Hangi şampuanı kullanıyorsun ?
B bbercin52 Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek işsiz 4 Temmuz 2024 #3 Sweexy dedi: Hangi şampuanı kullanıyorsun ? Genişletmek için tıkla...
BlackDread Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 1.034 Çözümler 1 Yer ANTALYA Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2024 #4 Çok iyi durulanmamış olabilir ya da saç kremi kullanarak dene tekrar. Daha önce başka şampuandan geçiş yaptıysan bu da etken olabilir.
Çok iyi durulanmamış olabilir ya da saç kremi kullanarak dene tekrar. Daha önce başka şampuandan geçiş yaptıysan bu da etken olabilir.