Saçım çok dökülüyor

Woidx

Decapat
Daha fazla  
Merhaba.

18 yaşındayım ve saçım 16 yaşından beri çok dökülüyor. Birkaç şampuan denedim dökülme karşıtı çok bir etki ettiğine şahit olmadım. Daha çok şu ünlülerin reklamını yaptığı yağlar değil de işe yarayabilecek ilaçlar almak istiyorum. Öneriniz ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Doktora gidin o gerekeni söyler zaten sonuç alamazsanız çok fazla yapacak bir şey yok genetik maalesef para biriktirip ektirme yaparsınız.

En son gittiğimde bir şampuan vermişti o da çok etki etmedi. Tabii çoğunlukla genetik ama böyle dökülmeyi azaltabilecek bir yağ arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğunlukla genetik sülalemin genine sokayimki ama böyle dökülmeyi azaltabilecek bir yağ arıyorum.

Hahahaha.

Şaka maka, saç dökülme benim ailemde de genetik. Anne tarafım kıvırcık, kardeşlerim kıvırcık. Babam ve kardeşleri bütün düz saç, kellik var. Bana da düz saç düştü benim de saçlarım seyrek ne yazık ki. Para kazanmak için motivasyonum bu ama. Saç ekimi için para kazanmamız lazım.

Soruna gelecek olursam kız arkadaşımın alnı bayağı açılmıştı son zamanlarda. Biberiye yağı almış haberim yokken her gece uyguluyormuş. Geçen gün geldi bebek saçlarım çıktı diye. Gerçekten alnının saçının döküldüğü kısımlarda minik minik saçlar çıkmış bizzat şahit oldum.

Biberiye yağını araştır. Düzenli kullanırsan işe yarayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı