Saçım kıvırcık ve kabarıyor

Treal

Hectopat
Daha fazla  
Saçım az kıvırcık ve her sabah saçım kabarıyor. Karbamaması için ne yapmam lazım ve şekil alması içine ne yapmam lazım?

Saçım az kıvırcık ve her sabah saçım kabarıyor. Karbamaması için ne yapmam lazım ve şekil alması içine ne yapmam lazım?

Hocam eğer saçınız kıvırcıksa, şanslısınız; her türlü düz saçtan daha iyi! Kıvırcık saçlar çok sık yıkamaya gelmez, her gün yıkamanız gerekirr. Kötü şampuanlar saçın doğal yağlarını fazlasıyla alarak saçın kabarık ve şekilsiz görünmesine neden olabilir? Kıvırcık saçlıysanız, saç kremi kullanmanız kesinlikle gereklidir. Ne kadar iyi bir şampuan kullansanız da, doğal yağların yerini alacak bir şey gerekir. Eğer iyi bir şampuan kullanır, kremi saç diplerine değil uçlarına sürer ve saçınızı çok yıpratmadan kurutursanız, saçlarınız harika görünecektir.

Yastık yüzünü değiş bir eğer devam ediyorsa yapabilecek bir şey yok normal benim de saçım kıvırcık ve uzun her sabah kalktığımda duş alıyorum şekil vermek için.

Hocam önerdiğiniz saç kremi var mı?

Hocam önerdiğiniz saç kremi var mı?

Kıvırcık saçlıların saç ürünleri genelde pahalı olur, benim saçım kıvırcık olmadığı için çok da ürün bilmiyorum, maalesef araştırmadım. Kıvırcık saçların kısmını kıvırcık market sitesindeki her ürün güzeldir ama tuzludur. 'as ı am' en iyi şampuan markalarından biridir. Ucuz alternatif olarak Yves Rocher bukle belirginleştirici, elseve bukle belirginleştirici öneririm. Kendiniz araştırıp şampuan bulursanız, buna cevap olarak ismini atın, içindekilere bakıp kötü olup olmadığını söylerim. Bir de ek olarak, kıvırcık saçınız uzunsa yattığınızda her zaman saç kötü uyanır, bunun için uyumadan önce 'bonnet' yani saç için bone takmalısınız. Garip gelebilir ama yurt dışındaki kıvırcık siyahî bireylerin hep yaptığı bir şeydir. Saçını kurularken çok sert davranma, saç kremini saçının uçlarına sürmelisin, derisine gelirse zarar görür.

Hocam o zaman şu an
Bioxcin Keratin & Argan Onarıcı Saç Bakım Yağı
Elseve mucizevi amla yağı bukle belirginleştirici saç bakım kremi.
Ve şampuan alacak doğru mudur?

Son düzenleme:

Kaç günde 1 sürüyüm hocam.

Saçınızı kuru hissettiğinde haftada 2-3 Defa'yı aşmayacak sekılde kullanabılırsınız hocam.

Belirgin bukleleri hocam onları kaç günde bir ve nasıl kullanmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…