Saçım rüzgarda çok bozuluyor

Tam arkaya değil de hafif sağa ve sola yatırabilirsin.

Saçım tam düz olmadığı için öyle yatmayacak büyük ihtimalle ama sağ ol yine de tavsiyen için.

Bekletiniz nedir tam olarak? Saçınızın gür olması mı?

Hayır dağınık ama en azından rüzgarda bozulmuyacak bir şekilde dağınık olması gür de denilebilir aslında.
 
Arkadaşın belirttiği gibi, sabun kullanın. mutlaka gözle görülecek elle tutulacak değişim olacaktır. illa yeşil olmasına gerek yok. hacı şakir önerim.
 
Keratin saçı düzleştiriyor diye biliyorum.

Tamam dostum sağ ol deneyeceğim ürünü 3 4 bir saçımı yıkıcam değil mi sadece.

Evet saçın yağlanınca banyo yapman yeterli. Benim 2 günde bir yağlanıyor. Bir de şampuandır, kremdir uzak dur bence, ben şampuan kullanınca direk eski haline dönüyor.
 
Arkadaşın belirttiği gibi, sabun kullanın. Mutlaka gözle görülecek elle tutulacak değişim olacaktır. İlla yeşil olmasına gerek yok. Hacı şakir önerim.

Yeşil sabunu denedikten sonra bir değişim olmazsa hacı şakir de denerim sağ ol tavsiyen için.

Evet saçın yağlanınca banyo yapman yeterli. Benim 2 günde bir yağlanıyor. Bir de şampuandır, kremdir uzak dur bence, ben şampuan kullanınca direk eski haline dönüyor.

Tamamdır sağ ol tekrardan deneyeceğim son bir şey soracağım senin de mi saçın dağınık.
 
Komik gelecek ama limon suyu kullanabilirsin. Wax, jöle, saç pudrası kullandım memnun kalamadım. Koku yapıyor yapay duruyor ama az bir şey limon yetiyor kokmuyorda gün sonu saçlarımı yıkamak zorundada kalmıyorum.
 
Son düzenleme:
Komik gelecek ama limon kullanabilirsin. Wax, jöle, saç pudrası kullandım memnun kalamadım. Koku yapıyor yapay duruyor ama az bir şey limon yetiyor kokmuyorda gün sonu saçlarımı yıkamak zorundada kalmıyorum.

Bu sefer de yapış yapış olmasın.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…