Saçım şekil almıyor

i310100F

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, konu doğru yerde mi tam anlamadım ama direkt konuya geçiyorum. Saçımı her yıkadığımda 2 saat doğru dürüst gözükmesiyle uğraşıyorum hiçbir şekilde düzgün şekil almıyor önüme düşüyor ve çok kötü gözüküyor. Hacı şakir'le yıkamayı bile denedim taş gibi oldu yine şekil almıyor. Fön makinesında bile yukarı doğru tutmama rağmen sağ sola yatıyor. Ne yapmalıyım? Spray jole tarzı şeyleri sevmiyorum doğal bir yol yöntem sabun veya şampuan önerebilir misiniz? Doğal bir yöntem ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, konu doğru yerde mi tam anlamadım ama direkt konuya geçiyorum. Saçımı her yıkadığımda 2 saat doğru dürüst gözükmesiyle uğraşıyorum hiçbir şekilde düzgün şekil almıyor önüme düşüyor ve çok kötü gözüküyor. Hacı şakir'le yıkamayı bile denedim taş gibi oldu yine şekil almıyor. Fön makinesında bile yukarı doğru tutmama rağmen sağ sola yatıyor. Ne yapmalıyım? Spray jole tarzı şeyleri sevmiyorum doğal bir yol yöntem sabun veya şampuan önerebilir misiniz? Doğal bir yöntem ile.
Ben de saçım uzun olduğu zaman önüme düşmesinden muzdariptim. Ben saçımı yıkayıp hafiften kurutup taç takıyordum. Saçım bu sayede önüme düşmüyordu. Yaklaşık bi 3-4 saat bekliyordum ondan sonra çıkarıyordum önüme düşmeden şekil alıyordu. Ayrıca pudra waxlar kullanabilirsin. Ayrıca deniz tuzu spreyleri de var. Onlar da hem saça faydalı hem de şekil vermeyi kolaylaştırır.

Hocam urbanın deniz tuzu spreyi alabilirsin şekil için bakım içinde argan yağı mucizevi yağ önerebilirim şekil vermek içinde benri mat wax önerebilirim.

Hagi en iyisi deniz tuzlu sprey veya fön spreyi urbanın ürünleri var köpükleri özellikle o köpüğün 2-3 seviresini alırsanız kolayca şekil alıyor denemenizi öneririm.

Katılıyorum fön suyu olarak morfose milk kullanıyorum bende.
uygulaması ne şekilde, fönden önce mi sonra mı, fön esnasında mı? benim de saçım ince düz telli ve şekil veremediğim için kısa kestiriyorum. belki bu bir çözüm olur

Uygulaması ne şekilde, fönden önce mi sonra mı, fön esnasında mı? Benim de saçım ince düz telli ve şekil veremediğim için kısa kestiriyorum. Belki bu bir çözüm olur.

Havluyla istediğim şekli vererek ıslaklığını alıyorum alıp nemli bırakıyorum sonra saclarıma çok yaklaştırmadan fon suyu sıkıyorum sonra fön çekiyorum baktım saç kuruyunca istediğim şekli almıosa tekrar fon suyu kullanıyorum. Benim saçım şu an istediğim şekilde önceden benimki de şekil almıodu doğru ürünleri kullandım artık şekil alıyor sadece fönden sonra wax kullanıyorum o da bozulmasın sabit dursun diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı