Saçıma nasıl şekil verebilirim?

Saçlarım uzun neredeyse çeneme kadar geliyor ama düz olduğu için hiçbir şekil veremiyorum hep ne tarafa atsam oraya düşüyor. Sprey falan alsam duştan sonra kullanıp şöyle saçımı karıştırarak şekil verme imkanım var mı? Birden fazla şey kullanmam gerekirse de olur ama az zahmetle olsa iyi olur. İstediğime benzer bir şekil:

Dosya Ekleri

• 1655761342001.png
    1655761342001.png
    525,4 KB · Görüntüleme: 132
Saçlarım uzun neredeyse çeneme kadar geliyor ama düz olduğu için hiçbir şekil veremiyorum hep ne tarafa atsam oraya düşüyor. Sprey falan alsam duştan sonra kullanıp şöyle saçımı karıştırarak şekil verme imkanım var mı? Birden fazla şey kullanmam gerekirse de olur ama az zahmetle olsa iyi olur. İstediğime benzer bir şekil:

Tarakla tarayıp şekil vereceksin işte. Annen sana öğretmedi mi?

Sıcak fön aletiyle hem tarayarak hem de fönleyerek dener misin?

Benim de öyle. Tarıyorum 1 saat sonra hoop düşüyor yani bozuluyor. En iyisi sprey kullanmak ama sürekli kullanmanın zararı olabilir mi, bilmiyorum. Biraz da mümkünse kestirin o saçları, o uzunlukta şekil alamaması da normal.

Benim saçlarımda düz şekil vermesi zordu fakat saç kesimin önemli bi detay. İyi bir saç kesimi yaptıktan sonra belli başlı markaların wax ve spreyini kullanarak istediğin hacim ve şekile yakın görüntü elde edebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı