Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.755 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #1 Saçlarım çok yumuşak ve şekil veremiyorum ne yapmam gerek? Önerebileceğiniz bir ürün var mı?
zinggcrs Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 673 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #2 Şimşek McQueenn dedi: Saçlarım çok yumuşak ve şekil veremiyorum ne yapmam gerek? Önerebileceğiniz bir ürün var mı? Genişletmek için tıkla... buzz cut çözüm gibi
Şimşek McQueenn dedi: Saçlarım çok yumuşak ve şekil veremiyorum ne yapmam gerek? Önerebileceğiniz bir ürün var mı? Genişletmek için tıkla... buzz cut çözüm gibi
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.755 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #3 zinggcrs dedi: buzz cut çözüm gibi Genişletmek için tıkla... Hocam kısa kestirmek istemiyorum ve bana da yakışacağını düşünmüyorum.
zinggcrs dedi: buzz cut çözüm gibi Genişletmek için tıkla... Hocam kısa kestirmek istemiyorum ve bana da yakışacağını düşünmüyorum.
zinggcrs Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 673 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #4 Şimşek McQueenn dedi: Hocam kısa kestirmek istemiyorum ve bana da yakışacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Saçınız düz mü?
Şimşek McQueenn dedi: Hocam kısa kestirmek istemiyorum ve bana da yakışacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Saçınız düz mü?
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.755 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #5 zinggcrs dedi: Saçınız düz mü? Genişletmek için tıkla... Evet hocam.
Tarihçi Arkadaş Picopat Katılım 14 Kasım 2023 Mesajlar 308 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #6 Subay traşı
zinggcrs Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 673 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #7 Şimşek McQueenn dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi benim önerim buzz cut fakat bir berbere sormanız iyi olur.
Şimşek McQueenn dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi benim önerim buzz cut fakat bir berbere sormanız iyi olur.
Şimşek McQueenn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2020 Mesajlar 1.755 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2023 #8 zinggcrs dedi: Hocam dediğim gibi benim önerim buzz cut fakat bir berbere sormanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam saçımın güçlenmesi için bir ürün öneremez misiniz?
zinggcrs dedi: Hocam dediğim gibi benim önerim buzz cut fakat bir berbere sormanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam saçımın güçlenmesi için bir ürün öneremez misiniz?
4 484334 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 11.297 Makaleler 4 Çözümler 29 22 Kasım 2023 #9 Şimşek McQueenn dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde benim durumum. Saçımı kısalttım ve mat waxx aldım şu an bir nebze verebiliyorum.
Şimşek McQueenn dedi: Evet hocam. Genişletmek için tıkla... Aynı şekilde benim durumum. Saçımı kısalttım ve mat waxx aldım şu an bir nebze verebiliyorum.
qelos Kilopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 2.340 Makaleler 5 Çözümler 30 Yer Gorgoroth Yaylası 22 Kasım 2023 #10 Benim de saçım şekil almıyordu ve yatıramıyordum, hep dik yukarı doğru uzuyordu. Bende tamamen uzatmaya karar verdim ve sonuç :
Benim de saçım şekil almıyordu ve yatıramıyordum, hep dik yukarı doğru uzuyordu. Bende tamamen uzatmaya karar verdim ve sonuç :