Arda Solmaz Centipat Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 134 31 Ekim 2020 #11 İbrahim Gürel dedi: Sebep ne? Genişletmek için tıkla... Saçlarım acayip derecede kapkara ve arada beyazlar olsa çok güzel görünür, bir ara boyattırmaya yeltendim ama sonradan sarardığını öğrenince vazgeçtim. Amacım sadece görüntü amaçlı. Cebrail yalcin dedi: Ben'im de Sacim'da beyaz var 14 Yasin'da'yim bunu sikinti etme bence. Arkadas dertli gozukmek istiyor belki. Genişletmek için tıkla... Çok şükür ergenliğim güzel geçti öyle isteklerim yok.
İbrahim Gürel dedi: Sebep ne? Genişletmek için tıkla... Saçlarım acayip derecede kapkara ve arada beyazlar olsa çok güzel görünür, bir ara boyattırmaya yeltendim ama sonradan sarardığını öğrenince vazgeçtim. Amacım sadece görüntü amaçlı. Cebrail yalcin dedi: Ben'im de Sacim'da beyaz var 14 Yasin'da'yim bunu sikinti etme bence. Arkadas dertli gozukmek istiyor belki. Genişletmek için tıkla... Çok şükür ergenliğim güzel geçti öyle isteklerim yok.
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 31 Ekim 2020 #12 Cebrail yalcin dedi: Arkadas dertli gozukmek istiyor belki. Genişletmek için tıkla... O zaman gidip Müslüm Gürses'i son ses sokakta dinlesin. Saça ne gerek var. Ulunay dedi: Doğuştan beyaz. 6 yaşında bile beyaz saçımın olduğunu söylüyorlar. Durumu sen düşün. Genişletmek için tıkla... +Ne oldu niye dertlisin? -PEPE öldü. Gibi mi?
Cebrail yalcin dedi: Arkadas dertli gozukmek istiyor belki. Genişletmek için tıkla... O zaman gidip Müslüm Gürses'i son ses sokakta dinlesin. Saça ne gerek var. Ulunay dedi: Doğuştan beyaz. 6 yaşında bile beyaz saçımın olduğunu söylüyorlar. Durumu sen düşün. Genişletmek için tıkla... +Ne oldu niye dertlisin? -PEPE öldü. Gibi mi?