Saçımı 3'e vurmalı mıyım?

Suzikisan

Hectopat
Günaydın hocalarım, sabah saat 6 civarı. Aklımı kurcalayan bir soruyla sizlere geliyorum, keko tipi türeme yanlar ve ense kısa üstler uzun fade tipi önü dağınık bir saç modeli kullanıyorum. Kulaklar hafif kepçe olduğu için saçımı 3'e vurmalı mıyım emin değilim, kepçe olmasaydı yüksek ihtimalle biraz önce vurmuş olurdum. Böyle saçını 3'e vurup pişman olan var mı? Veya vurduktan sonra ne yapılması gerektiği hakkında herhangi bir önerisi olan?

Hiç vurma derseniz vurmam bu konu hakkında herhangi bir sıkıntım yok, tecrübeli insanlardan aldığım bilgileri daha ön sıralarda tutuyorum. Herhangi bir fikrim olmadığı için buraya geldim. Saçımı 3'e vurma konusunda daha birçok sebebim var ancak en temel soru genelde “yakışacak mı?” veya “pişman olacak mıyım?” oluyor, sizce vurmalı mıyım?

Vallahi dostum cidden ben 1 senedir hep 3 numara takıldım herkes bana yakıştığını söylüyor bende uzadıkça 3 numara yapıyorum gayet güzel bir model keko tipler zaten saçla belli olmaz yaptıkları gereksiz boş hareketle belli olur takma kafana hoşuna gider belki dene bir kerelik.

En müsait zamanda deneyeceğim hocam, şu an işlerim gereği saçımı 3'e vurmam pek mümkün değil bunu bahsettiğim vakitlerde vursaydım hiç sıkıntı olmazdı ancak şu an daha müsait bir zamana kadar mümkün değil gibi duruyor

Cevap için sağ olun teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…