Saçımı kestirmeli miyim?

Boulite1206

Picopat
Saçım yaklaşık 3 aydır çok fazla dökülmeye başladı ve elimi attığımda takılmaya başladı. Kısa saçlıyken hiç dökülmüyordu. Her sabah yıkamadığımda çok fazla yağlanıyor. Şu anki haliyle kafam çok şiş duruyor bir de. Sizce kestirmeliyim yoksa şu anki hali iyi mi? Fotoğrafı karalayınca kötü oldu ama neyse.

Dosya Ekleri

• 20221020_114312.jpg
    20221020_114312.jpg
    94,5 KB · Görüntüleme: 244
Saçım yaklaşık 3 aydır çok fazla dökülmeye başladı ve elimi attığımda takılmaya başladı. Kısa saçlıyken hiç dökülmüyordu. Her sabah yıkamadığımda çok fazla yağlanıyor. Şu anki haliyle kafam çok şiş duruyor bir de. Sizce kestirmeliyim yoksa şu anki hali iyi mi? Fotoğrafı karalayınca kötü oldu ama neyse.

Saçınız gayet güzel. Düzenli banyo ederseniz ve her gün tararsanız daha iyi olur. Benim saçım sizin gibi olmadığı için görünce bir tuhaf oldum. :D

Taramanız çok önemli. Benim de saçlarım sizinle hemen hemen aynı fakat çok sağlıklı. 2 günde bir hafif ılık suyla yıkamayı ve ardından taramayı ihmal etmeyin. Ayrıca arada bir berbere gidip kırıklarını aldırmalısın.

Kısa saçlıyken hiç dökülmüyordu.

Muhtemelen dökülüyordu ama siz fark etmiyordunuz. Kisa sac dökülünce cok dikkat cekmez. Sac uzatmanin en büyük dezavantaji sürekli bakim yapma zorunlulugudur. Bakim yapmazsaniz kötü bir hal aliyor.

Saçınız güçsüzleşmiş demek ki kesin bence. Keratinli dökülme karşıtı şampuanlarla yıkarsınız. Sonra tekrar uzatırsınız daha iyi çıkar.

Yapma bence birisine benzettim seni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı