PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 10 Eylül 2021 #1 Rengi, görünüş falan hepsi resimdeki saç ile aynı sadece bendeki düz resimdeki dağınık. Bu model veya benzerlerini nasil evde yapabilirim? Kuafor sart mi?
Rengi, görünüş falan hepsi resimdeki saç ile aynı sadece bendeki düz resimdeki dağınık. Bu model veya benzerlerini nasil evde yapabilirim? Kuafor sart mi?
Gojira Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 10 Eylül 2021 #2 Alçak, ırkçı, iğrenç nefretini başka yere kus. Düzenleme: Rezil mesajı silinmiş. Son düzenleme: 10 Eylül 2021
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.530 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 10 Eylül 2021 #3 Gojira dedi: Alçak, ırkçı, iğrenç nefretini başka yere kus. Genişletmek için tıkla... Troll olduğu açık zaten, kafaya takmamak lazım. Düzenleme: Sayfayı yenileyince mesajının silindiğini fark ettim. Şimdiden uçurmuşlar adamı.
Gojira dedi: Alçak, ırkçı, iğrenç nefretini başka yere kus. Genişletmek için tıkla... Troll olduğu açık zaten, kafaya takmamak lazım. Düzenleme: Sayfayı yenileyince mesajının silindiğini fark ettim. Şimdiden uçurmuşlar adamı.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 10 Eylül 2021 #4 Gojira dedi: Alçak, ırkçı, iğrenç nefretini başka yere kus. Genişletmek için tıkla... Anlamadım?
Gojira Hectopat Katılım 28 Haziran 2020 Mesajlar 2.300 Makaleler 8 Çözümler 15 10 Eylül 2021 #5 cxnnorx dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Guthwine dedi: Düzenleme: Sayfayı yenileyince mesajının silindiğini fark ettim. Şimdiden uçurmuşlar adamı. Genişletmek için tıkla...
cxnnorx dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Guthwine dedi: Düzenleme: Sayfayı yenileyince mesajının silindiğini fark ettim. Şimdiden uçurmuşlar adamı. Genişletmek için tıkla...
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.480 Makaleler 1 Çözümler 10 10 Eylül 2021 #6 cxnnorx dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Bir ırkçı gelip, nefretini kustu ve mesajı silindi.
cxnnorx dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Bir ırkçı gelip, nefretini kustu ve mesajı silindi.
C cxnnorx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.640 Çözümler 5 10 Eylül 2021 #7 eskilerin meraklisi dedi: Bir ırkçı gelip, nefretini kustu ve mesajı silindi. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun.
eskilerin meraklisi dedi: Bir ırkçı gelip, nefretini kustu ve mesajı silindi. Genişletmek için tıkla... Tamam sağolun.
Guthwine Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.530 Makaleler 11 Çözümler 14 Yer Malatya 10 Eylül 2021 #8 cxnnorx dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Troll olduğu çok belli. Kendince eğlenmeye çalışıyor işte.
cxnnorx dedi: Anlamadım? Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan Troll olduğu çok belli. Kendince eğlenmeye çalışıyor işte.
PORSHİUS Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2017 Mesajlar 2.466 Çözümler 15 10 Eylül 2021 #9 Konu disinda hersey yazılmıs, hala degismedigini gosterdigin icin tesekkurler Technopat.