V vortex12 Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #1 Saçımı sıfıra vurursam sağlıklı çıkar mı ve saç uzatma yöntemleri doğru mudur? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Aralık 2020
mstfaozder Petapat Sosyal Tayfı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Kasım 2016 Mesajlar 11.530 Makaleler 2 Çözümler 129 30 Aralık 2020 #2 Kırılmış kısımları olacaktır uzun süredir kesmiyorsanız. Daha sağlıklı olur.
V vortex12 Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #3 mstfaozder dedi: Kırılmış kısımları olacaktır uzun süredir kesmiyorsanız. Daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Saçım 3 e vurdum saç kıran vardı ve saçım dökülüyodu normalde şaçım kıvırcık 0’a vurursam düz çıkmasını istemiyorum çünkü kıvırcık seviyorum en yapmalıyım
mstfaozder dedi: Kırılmış kısımları olacaktır uzun süredir kesmiyorsanız. Daha sağlıklı olur. Genişletmek için tıkla... Saçım 3 e vurdum saç kıran vardı ve saçım dökülüyodu normalde şaçım kıvırcık 0’a vurursam düz çıkmasını istemiyorum çünkü kıvırcık seviyorum en yapmalıyım
Federico Valverde Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2020 Mesajlar 1.080 Makaleler 1 Çözümler 5 30 Aralık 2020 #4 Saç genetiğin kıvırcıksa uzayınca tekrar kıvırcık olur zaten.
EKAloji Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 2.423 Makaleler 5 Çözümler 8 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2020 #5 30cm saçımı karantinanın ilk günü sıfıra vurdum, pişman değilim.
V vortex12 Hectopat Katılım 26 Ocak 2018 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2020 #6 Federico Valverde dedi: Saç genetiğin kıvırcıksa uzayınca tekrar kıvırcık olur zaten. Genişletmek için tıkla... Küçük kardeşimin saçı bonus du 0 vurdurduktan sonra düz çıkmaya başladı EKAloji dedi: 30cm saçımı karantinanın ilk günü sıfıra vurdum, pişman değilim. Genişletmek için tıkla... Hangi ayda şekil almaya başladı?
Federico Valverde dedi: Saç genetiğin kıvırcıksa uzayınca tekrar kıvırcık olur zaten. Genişletmek için tıkla... Küçük kardeşimin saçı bonus du 0 vurdurduktan sonra düz çıkmaya başladı EKAloji dedi: 30cm saçımı karantinanın ilk günü sıfıra vurdum, pişman değilim. Genişletmek için tıkla... Hangi ayda şekil almaya başladı?
C ceka198 Hectopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 459 Makaleler 1 31 Aralık 2020 #7 vortex12 dedi: Küçük kardeşimin saçı bonus du 0 vurdurduktan sonra düz çıkmaya başladı Hangi ayda şekil almaya başladı? Genişletmek için tıkla... Ben son 2 3 aya kadar hep sıfıra vuruyordum pişmanda değilim eksi haline daha güçlü geliyor.
vortex12 dedi: Küçük kardeşimin saçı bonus du 0 vurdurduktan sonra düz çıkmaya başladı Hangi ayda şekil almaya başladı? Genişletmek için tıkla... Ben son 2 3 aya kadar hep sıfıra vuruyordum pişmanda değilim eksi haline daha güçlü geliyor.