Saçımı uzatmalı mıyım?

Piyuv775

Hectopat
Merhaba saçımı uzatmalı mıyım? Uzatmalıysam nasıl uzatmalıyım?

IMG-20240605-WA0014.jpg

Bence uzatmamalısın, spora başlamalısın. Sporda vücudunu daha sert bir görünüme kavuşturduğunda bu saç tam estetik vücut saç modeline dönüşür. Hem kendini hem saçını sevmiş olursun.

Ha spor yapmam diyorsanız yine hafif tombul bir yanağınız olduğu için yakışacağını düşünmüyorum şahsen.

Hocam şu anki mevsim yaz sen bilirsin ben 3 ay önce kestirdim omzuma kadar geliyordu şu an çok rahatım. Uzatırsan sende bir süre sonra kestirmek isteyeceksin çünkü bazen bunaltıyor bakım falan uğraş hiç gerek yok benden söylemesi.

Hocam şu anki mevsim yaz sen bilirsin ben 3 ay önce kestirdim omzuma kadar geliyordu şu an çok rahatım. Uzatırsan sende bir süre sonra kestirmek isteyeceksin çünkü bazen bunaltıyor bakım falan uğraş hiç gerek yok benden söylemesi.
Eskiden benim de çeneme geliyordu saçım en son dayanamayıp kısalttım saçıma fönle şekil veriyordum o bile bunalttı ondan sonra 5'e bir vurdum dedim hayat varmış ya. Uzun saçı bir daha hayatıma almak istemiyorum arkadaş.

Öncelikle kendi fotoğrafınızı forumlarda paylaşmamalısınız. Yıllar sonra bile karşınıza çıkar, canınızı sıkabilir. Onun dışında keyfinize kalmış. Sakalsız ve sert yüz hatları olmayan kişilerde uzun saç feminen durabiliyor. Ben olsam o kararı verdikten sonra yine de takmazdım kimseyi ama umursayacağınız bir şeyse canınızı sıkar.

Öncelikle kendi fotoğrafınızı forumlarda paylaşmamalısınız. Yıllar sonra bile karşınıza çıkar, canınızı sıkabilir.

Çıksın hocam önemli değil canımı sıkacağını düşünmüyorum ama teşekkür ederim.

Saçınızın uzun halini bilmiyoruz.

Saçımı şu ana kadar hiç uzatmadım hocam.

Bu yaz spora başlamayı düşünüyorum hocam.
Bence yaz tam başlamışken fazla geç kalmadan başla. Sana bir örnek bırakayım saçı uzun olup kestirdikten sonra nasıl yakıştığına dair birinin videosunu bırakacağım;

Spor yapan birine kısa saçın ne kadar yakıştığı gayet aşikar :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı