Efecanzen Decapat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2022 #1 Çok uzun zamandır saç uzatıyorum. Yaklaşık bir senedir, her zaman saçımın önündeki 4-5 teli tıraş makinesi ile alırdım, ama bu sefer elim kaydi saçım biraz önden kesildi ne yapabilirim? Saç uzatan bir insanım 1 haftaya uzasa belli olur mu yine de? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Temmuz 2022
Çok uzun zamandır saç uzatıyorum. Yaklaşık bir senedir, her zaman saçımın önündeki 4-5 teli tıraş makinesi ile alırdım, ama bu sefer elim kaydi saçım biraz önden kesildi ne yapabilirim? Saç uzatan bir insanım 1 haftaya uzasa belli olur mu yine de?
Nyks Athena Hectopat Katılım 10 Haziran 2022 Mesajlar 399 Çözümler 2 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Kimyager 9 Temmuz 2022 #2 Havalar sıcak şapka takarak dışarıda durumu halledebilirsiniz. Saçınız hızlı uzuyorsa 1-2 haftaya kadar uzar zaten.
Havalar sıcak şapka takarak dışarıda durumu halledebilirsiniz. Saçınız hızlı uzuyorsa 1-2 haftaya kadar uzar zaten.
Korkmaz ahmet Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 1.123 Çözümler 3 9 Temmuz 2022 #3 Bence 3'e falan vur tabii istiyorsan. Tekrar uzar zaten.