Saçın kıvrılması

Screnz

Hectopat
Daha fazla  
Saçım yamuk yumuk ne yaparsam yapayım düzelmiyor tarıyorum elektrikleniyor ve eski haline dönüyor. Arkasıda garip. Ön sol tarafım havada kalıyor, sol yan tarafım daha seyrek sağ tarafa göre. Tüm saçımı sağa tarayınca dümdüz oluyor ama tüm saç sağ tarafs yığılıyor.

Dosya Ekleri

• 1730667235578.jpg
    269,6 KB · Görüntüleme: 124
  • 1730667279969.jpg
    158,1 KB · Görüntüleme: 100
Saçının yapısıyla alakalı hocam değiştirebileceğin bir durum değil uzatırsan kendiliğinden düzleşebilir belki
muhtemelen sacinin yapisi kisa kesime uygun degil uzun olursa bu kadar siritmayabilir

Muhtemelen sacinin yapisi kisa kesime uygun degil uzun olursa bu kadar siritmayabilir.

Komple uzatmayı düşünüyorum hocam zaten bu sorundan dolayı 1 kere 3'e vurdum belki düzelir diye yine eski haline geldi.

Hocam saçla alakalı bende de gül var bir kısma kıvrık olmuyor .kabul edeceğiz ne yapalım.

Kök öyle geldiği için yapacak bir şeyin yok. Tarz yap sende uzat. Kızlar saça bakmıyor bu devirde.

Komple uzatmayı düşünüyorum hocam zaten bu sorundan dolayı 1 kere 3'e vurdum belki düzelir diye yine eski haline geldi.
sacinin yapisiyla alakali daha once uzun kullanmadıysan bide uzatmayi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…