Saçın üst tarafına nasıl şekil verilir?

Daha fazla  
Sacimi alnımın önüne doğru salıyorum normalde. saçın üst tarafının yan kısımları Böyle yatıyor bildiğiniz. Bazen şekil verincede okula gidince bozuluyor. O kısma nasil şekil verebilirim yada hangi ürünü kullanmam lazım

Dosya Ekleri

• images (4)~2.jpeg
    images (4)~2.jpeg
    38,4 KB · Görüntüleme: 41
Bozulmaması için biraz saç spreyi sıkabilirsin, şekil vermek için de saç tipine göre tarak ve fırçalar mevcut. Vermek istediğin şekile göre taraklar ve fırçalar var dağınık seviyorsan da biraz wax alıp elinle dağıtabilirsin, üstüne de biraz sprey sıkıp sabitleyebilirsin.

Bozulmaması için biraz saç spreyi sıkabilirsin, şekil vermek için de saç tipine göre tarak ve fırçalar mevcut. Vermek istediğin şekile göre taraklar ve fırçalar var dağınık seviyorsan da biraz wax alıp elinle dağıtabilirsin, üstüne de biraz sprey sıkıp sabitleyebilirsin.
Asla saç spreyi sıkmamalı.

Asla saç spreyi sıkmamalı.
Limonla mı şekillendirsin?
Sacimi alnımın önüne doğru salıyorum normalde. saçın üst tarafının yan kısımları Böyle yatıyor bildiğiniz. Bazen şekil verincede okula gidince bozuluyor. O kısma nasil şekil verebilirim yada hangi ürünü kullanmam lazım
Saç köpüğü, saç spreyi veya wax kullanmayı deneyebilirsin.
Spreyi pek önermiyorum, beni rahatsız ediyor. Kişiden kişiye değişir.

Peki waxi şekil verdikten sonramı sürecegim önce mi

Birde sprey sıktiktan 1-2 saat sonra sac bozulunca duzeltemiyorum sertlestiginden

Birde sprey sıktiktan 1-2 saat sonra sac bozulunca duzeltemiyorum sertlestiginden
Normalde ben de sprey kullanıyorum 1-2 saat sonra yumuşuyor çok sert tutmuyor. Üstlerinde sertlik seviyeleri yazıyo daha yumuşak olanını tercih edebilirsin hepsinin tutuş şekli aynı olmuyor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı