Saçınızdan memnun musunuz?

Çok dağınık ve eski berberimin tas kafa kesmesi sonucu bayağı kötü ama genel olarak seviyorum saçımı.
Bir de rengi hoşuma gidiyor ela gibi ama biraz daha koyu.

Sert olması saç genetiğinin sağlam olduğunu gösteriyor. En azından şimdilik. Benim de 1 yıl önceye kadar sertti.

Hocam, saçınız nasıl?

Çok dağınık ve eski berberimin tas kafa kesmesi sonucu bayağı kötü ama genel olarak seviyorum saçımı.
Bir de rengi hoşuma gidiyor ela gibi ama biraz daha koyu.

Hocam, saçınızın rengi ve şekli nasıl? Benim saçım kızıl, düz ve kısa.

Hocam, saçınız nasıl?

Eskisi kadar sert değil, dökülüyor. 1 yıl öncesine kadar dökülme yoktu. Eskiden kardeşimle şakalaşırdım saçımı falan çekerdi ama tek bir tel bile dökülmezdi. Şimdi önden arkaya doğru ellerimi gezdirmem yeter birkaç telin dökülmesi için. Duşta gideri falan kapatıyor öyle diyeyim. 1 hafta önce makineyle 1 numraya vurdum.

Bilmiyorum öyle mi oluyormuş, benim saçımda dökülme şu an yok ailede kellik olanda yok anne tarafına çekmişim ben sadece saçımda 1-2 tane beyaz tel var.

Bizim baba tarafında dedemle en küçük amcam, anne tarafında sadece bir dayım kel. Dedem de 60 yaşından sonra dökülmüş o zamana kadar varmış. Bu arada besin gıda işi hikaye onu da söyleyeyim. En büyük biraderim hiç sağlıklı beslenmez ama gür saçı var.

Bilmiyorum öyle mi oluyormuş, benim saçımda dökülme şu an yok ailede kellik olanda yok anne tarafına çekmişim ben sadece saçımda 1-2 tane beyaz tel var.

Genetik olarak saçlar zayıflayınca yumuşuyor saçlar. O sertlik kayboluyor o tokluk hissi falan gidiyor. Sanki saç sana ait değilmiş gibi olmaya başlıyor.

Değilim. Çocukluğumdan şimdiye kadar hiç saç stilimi değiştirmedim. Yanlar kısa, üstler ve önler hafif uzun. Artık değiştirme zamanı geldi sanırım. Ayrıca parça parça oluyor. Normal bir şey mi, bilmiyorum ama.

Saçım çok iyi değil ama seviyorum çünkü rengini ve şeklini çok seviyorum. Saçlarımı hiç değiştirmedim, küçüklüğümden beri böyle. Hiç boyatmadım. Bir de sanırım kızıl saç boya tutmuyormuş, yani istesem de boyatamam ama zaten istemiyorum.

Saçım turuncumsu kızıl arası bir şey ama daha çok turuncu.

Değilim saçlarım dökülüyor hafif kilo versem yüzümdeki şişkinliği atsam kafayı kazıtıp gezicem de işte boğazımızı tutamıyok.

Uzun yıllardır kısa saç kullanıyordum. Düz ve siyah bir saçım var ve kısa kullandığım zaman inanılmaz derecede sert oluyordu şekil veremiyordum bende uzun kullanmaya karar verdim 1 yıldır uzatıyorum ve saçım neredeyse omuzlarıma gelecek kadar uzadı. Çok daha yumuşak ve çok daha rahat hissediyorum uzun saçla.

Değilim saçlarım dökülüyor hafif kilo versem yüzümdeki şişkinliği atsam kafayı kazıtıp gezicem de işte boğazımızı tutamıyok.
Hocam, peki siz saçlarınızı seviyor musunuz? Ben seviyorum çünkü kızıl (turuncumsu bir renk) ve düz, kısa saçlarım var. Şu fotoğraftaki kişiye benziyor (tanımıyorum, internette gördüm).

Tabii, bir de büyük olduğunu düşünün.

Dosya Ekleri

• images (6).jpeg
    28 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…