Saçlar Ferdi Kadıoğlu gibi nasıl yapılır?

Calpy

Decapat
Şimdi şöyle aslında saçlarım çok benziyor arkadaşlarım falan da benzetiyor ama benim saçlarım daha kıvırcık ve gür, örneğin en sinir olduğum konu rüzgarda veya koşarken uçuşmak yerine kabarıyor ve elektrik çarpmış gibi oluyor. Bu durumu nasıl düzelteceğiz? Saçlarım habere kabarıyor ve çok gür. Ferdi'nin saçları ise yumuşak ve ince görünüyor koşarken falan dalgalanıyor benimki gibi olmuyor. Krem şampuan vesaire ne önerirsiniz?

Elidorun pembe saç kremi elektriklenmeyi önleme iyi diye biliyorum ama o saçın öyle olmasının sebebi kesim tarzı bence.

Wax kullanabilirsin.

Genelde istediğim boyutu geçince genel bir kısaltıyorum nasıl bir kesim yaptırmam lazım ki?

Bukle belirglinleştirici vesayre kullanıyorum ama wax da deneyeceğim.
Ferdi abim saçları önden arkaya yatırıyor, büyük ihtimalle önden arkaya doğru saç uzunluğuda kısalıyodur. Böyle sosyal medyada falan profesyonel kuaförler var onlar yapar da mahalle berberinde zor.

Ferdi abim saçları önden arkaya yatırıyor, büyük ihtimalle önden arkaya doğru saç uzunluğuda kısalıyodur. Böyle sosyal medyada falan profesyonel kuaförler var onlar yapar da mahalle berberinde zor.
Evet öyle yapıcam bu sefer adam akıllı kuaföre gidip yaptırcam. Eyvallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…