Saçlar kepekli ve kaşınıyor

EfeRant21

Decapat
Daha fazla  
Saçım kepekli görünmese de saçımı salladigimda etrafa kepek saciliyor. Saçlarım kuruyor. Güneşe çıktığımda aşırı kaşınıyor ama o gün duş alirsam sıkıntı yasamiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Head&Shoulders mentollü olanından kullanmayı deneyin, bende de kepeklenme vardı onunla çözmüştüm bir daha da yaşamadım.

Saçım kepekli görünmese de saçımı salladigimda etrafa kepek saciliyor. Saçlarım kuruyor. Güneşe çıktığımda aşırı kaşınıyor ama o gün duş alirsam sıkıntı yasamiyorum.
Bende de vardı kepek. Berber zeytinyağlı kavak sabunu verdi kullandım şuan baya azaldı kepeğim berberlere bir danışın.

Her gün yıkanın ve bir dermotoloğa görünün.
Ben ketoral diye bir şampuan kullanıyorum. Sanırım normalde doktor tavsiyesiyle alınması gerekiyor.
Sık yıkanmak işe yarıyor.

Dermatologa gitmelisiniz sanırım. Kepek için burada kimse net bir şey söyleyemez. Bende de vardı kışın. Dermatoloğa gidecektim. Sürekli erteledim. Gidene kadar geçti neredeyse.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı