Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 23 Ocak 2024 #1 Hocam benim eskiden doğuştan saçlarım dalgalıydı. Son 3 4 yıldır saçlarım düze dönüştü. Sizce saçlarım eskisi gibi nasıl dalgalı olur, ya da olur mu?
Hocam benim eskiden doğuştan saçlarım dalgalıydı. Son 3 4 yıldır saçlarım düze dönüştü. Sizce saçlarım eskisi gibi nasıl dalgalı olur, ya da olur mu?
RufatM Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 4.808 Makaleler 1 Çözümler 19 23 Ocak 2024 #2 Dwnity dedi: Hocam benim eskiden doğuştan saçlarım dalgalıydı. Son 3 4 yıldır saçlarım düze dönüştü. Sizce saçlarım eskisi gibi nasıl dalgalı olur, ya da olur mu? Genişletmek için tıkla... Dalgalı saçlar için şampuan kullanabilirsin. Elidor 7/24 Åekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler Elastin Ve Badem Sütü 265 ml X2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol ve Yves Rocher Kıvırcık ve Dalgalı Saçlar İçin (Boucle) Bukle BelirginleÅtirici Åampuan - Sülfatsız & Vegan-300 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol. illa bu olmasına gerek yok ama masa saç maşası kullanabilirsin.
Dwnity dedi: Hocam benim eskiden doğuştan saçlarım dalgalıydı. Son 3 4 yıldır saçlarım düze dönüştü. Sizce saçlarım eskisi gibi nasıl dalgalı olur, ya da olur mu? Genişletmek için tıkla... Dalgalı saçlar için şampuan kullanabilirsin. Elidor 7/24 Åekillendirici Saç Bakım Kremi Belirgin Bukleler Elastin Ve Badem Sütü 265 ml X2 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol ve Yves Rocher Kıvırcık ve Dalgalı Saçlar İçin (Boucle) Bukle BelirginleÅtirici Åampuan - Sülfatsız & Vegan-300 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol. illa bu olmasına gerek yok ama masa saç maşası kullanabilirsin.
drjacob Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Aralık 2013 Mesajlar 2.182 Çözümler 1 23 Ocak 2024 #3 Dyson apartları ile