Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydırHead Shoulders Kişisel Bakım kullanıyorum. Hoşuma gidiyor güzel şampuan. Ama saçlarımda bayağı kepek var. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Kepek yok saçlarımdaNe zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır
kisiden kisiye degisirNe zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır
Kepek yok saçlarımda
Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor.Sampuan degistirmelisin.
Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yorSampuan degistirmelisin.
Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama.Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır
nasıl sert yapıyor duşdan cikinca kuruluyormusunuz yoksa kendisimi kuruyor?Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor.
Bunla devam edin 1 ayda hiçbirşey degişmezBir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor.
Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yor
Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama.
Tabii ki fön ile kuruluyorum. Yoksa şekil almıyor ve yine sert oluyor.nasıl sert yapıyor duşdan cikinca kuruluyormusunuz yoksa kendisimi kuruyor?
Hmm bilemiyorum hocam gün boyu sertmi kalıyor?Tabii ki fön ile kuruluyorum. Yoksa şekil almıyor ve yine sert oluyor.
Hocam ilk yıkadığım zaman gayet yumuşak oluyor. Sonra bi tık sertleşmeye başlıyor. Pantene Saç Bakım Yağı aldım o da yağlandırıyor saçı.Hmm bilemiyorum hocam gün boyu sertmi kalıyor?
Bilemedim hocam gidip uzmanlara danışın onlar size yardımcı olur bende aynı şampuanı kullandığım için yardım etmek istedim fakat herezin saçi kendine benim saçım gayet düzgün bi sorunum yok sadece kelleşiyorum onun önüne geçmek imkansız gibi.Hocam ilk yıkadığım zaman gayet yumuşak oluyor. Sonra bi tık sertleşmeye başlıyor. Pantene Saç Bakım Yağı aldım o da yağlandırıyor saçı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.