Saçlardaki kepek nasıl gider?

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Head Shoulders Kişisel Bakım kullanıyorum. Hoşuma gidiyor güzel şampuan. Ama saçlarımda bayağı kepek var. Ne yapmalıyım bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Head Shoulders Kişisel Bakım kullanıyorum. Hoşuma gidiyor güzel şampuan. Ama saçlarımda bayağı kepek var. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır

Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır
Kepek yok saçlarımda

Sampuan degistirmelisin.
Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor.

Sampuan degistirmelisin.
Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yor
Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama.

nasıl sert yapıyor duşdan cikinca kuruluyormusunuz yoksa kendisimi kuruyor?

Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yor

Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama.
Bunla devam edin 1 ayda hiçbirşey degişmez

Hocam ilk yıkadığım zaman gayet yumuşak oluyor. Sonra bi tık sertleşmeye başlıyor. Pantene Saç Bakım Yağı aldım o da yağlandırıyor saçı.
Bilemedim hocam gidip uzmanlara danışın onlar size yardımcı olur bende aynı şampuanı kullandığım için yardım etmek istedim fakat herezin saçi kendine benim saçım gayet düzgün bi sorunum yok sadece kelleşiyorum onun önüne geçmek imkansız gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı