OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Şubat 2025 #1 Head Shoulders Kişisel Bakım kullanıyorum. Hoşuma gidiyor güzel şampuan. Ama saçlarımda bayağı kepek var. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Şubat 2025
Head Shoulders Kişisel Bakım kullanıyorum. Hoşuma gidiyor güzel şampuan. Ama saçlarımda bayağı kepek var. Ne yapmalıyım bilmiyorum.
ncdtxp Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #2 Sampuan degistirmelisin.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #3 OnePC dedi: Head Shoulders Kişisel Bakım kullanıyorum. Hoşuma gidiyor güzel şampuan. Ama saçlarımda bayağı kepek var. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır QuentyTR dedi: Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır Genişletmek için tıkla... Kepek yok saçlarımda
OnePC dedi: Head Shoulders Kişisel Bakım kullanıyorum. Hoşuma gidiyor güzel şampuan. Ama saçlarımda bayağı kepek var. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır QuentyTR dedi: Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır Genişletmek için tıkla... Kepek yok saçlarımda
ncdtxp Femtopat Katılım 11 Ekim 2024 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #4 QuentyTR dedi: Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır Kepek yok saçlarımda Genişletmek için tıkla... kisiden kisiye degisir
QuentyTR dedi: Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır Kepek yok saçlarımda Genişletmek için tıkla... kisiden kisiye degisir
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Şubat 2025 #5 ncdtxp dedi: Sampuan degistirmelisin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor. ncdtxp dedi: Sampuan degistirmelisin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yor QuentyTR dedi: Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır Genişletmek için tıkla... Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama.
ncdtxp dedi: Sampuan degistirmelisin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor. ncdtxp dedi: Sampuan degistirmelisin. Genişletmek için tıkla... Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yor QuentyTR dedi: Ne zaman kullanmaya başladın eskiden ne kullanıyordun bende aynı şampuanı kullanıyorum yaklaşık 1 sene 3 4 aydır Genişletmek için tıkla... Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #6 OnePC dedi: Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor. Genişletmek için tıkla... nasıl sert yapıyor duşdan cikinca kuruluyormusunuz yoksa kendisimi kuruyor? OnePC dedi: Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor. Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yor Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama. Genişletmek için tıkla... Bunla devam edin 1 ayda hiçbirşey degişmez
OnePC dedi: Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor. Genişletmek için tıkla... nasıl sert yapıyor duşdan cikinca kuruluyormusunuz yoksa kendisimi kuruyor? OnePC dedi: Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yapıyor. Bir sürü şampuan değiştirdim. Diğerleri saçımı çok sert yap6yor Yazın kullandım. Sonra ClearMen kullandım. Bunu da 1 ay önce aldım. Saçımı en yumuşak yapan saç bu ama. Genişletmek için tıkla... Bunla devam edin 1 ayda hiçbirşey degişmez
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Şubat 2025 #7 QuentyTR dedi: nasıl sert yapıyor duşdan cikinca kuruluyormusunuz yoksa kendisimi kuruyor? Genişletmek için tıkla... Tabii ki fön ile kuruluyorum. Yoksa şekil almıyor ve yine sert oluyor.
QuentyTR dedi: nasıl sert yapıyor duşdan cikinca kuruluyormusunuz yoksa kendisimi kuruyor? Genişletmek için tıkla... Tabii ki fön ile kuruluyorum. Yoksa şekil almıyor ve yine sert oluyor.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #8 OnePC dedi: Tabii ki fön ile kuruluyorum. Yoksa şekil almıyor ve yine sert oluyor. Genişletmek için tıkla... Hmm bilemiyorum hocam gün boyu sertmi kalıyor?
OnePC dedi: Tabii ki fön ile kuruluyorum. Yoksa şekil almıyor ve yine sert oluyor. Genişletmek için tıkla... Hmm bilemiyorum hocam gün boyu sertmi kalıyor?
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.671 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 1 Şubat 2025 #9 QuentyTR dedi: Hmm bilemiyorum hocam gün boyu sertmi kalıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk yıkadığım zaman gayet yumuşak oluyor. Sonra bi tık sertleşmeye başlıyor. Pantene Saç Bakım Yağı aldım o da yağlandırıyor saçı.
QuentyTR dedi: Hmm bilemiyorum hocam gün boyu sertmi kalıyor? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk yıkadığım zaman gayet yumuşak oluyor. Sonra bi tık sertleşmeye başlıyor. Pantene Saç Bakım Yağı aldım o da yağlandırıyor saçı.
QuentyTR Centipat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 237 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #10 OnePC dedi: Hocam ilk yıkadığım zaman gayet yumuşak oluyor. Sonra bi tık sertleşmeye başlıyor. Pantene Saç Bakım Yağı aldım o da yağlandırıyor saçı. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam gidip uzmanlara danışın onlar size yardımcı olur bende aynı şampuanı kullandığım için yardım etmek istedim fakat herezin saçi kendine benim saçım gayet düzgün bi sorunum yok sadece kelleşiyorum onun önüne geçmek imkansız gibi.
OnePC dedi: Hocam ilk yıkadığım zaman gayet yumuşak oluyor. Sonra bi tık sertleşmeye başlıyor. Pantene Saç Bakım Yağı aldım o da yağlandırıyor saçı. Genişletmek için tıkla... Bilemedim hocam gidip uzmanlara danışın onlar size yardımcı olur bende aynı şampuanı kullandığım için yardım etmek istedim fakat herezin saçi kendine benim saçım gayet düzgün bi sorunum yok sadece kelleşiyorum onun önüne geçmek imkansız gibi.