Saçları 3 numara yapmak saçı değiştirir mi?

xCrasiAx

Centipat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar, saçım kaşımın çok az üstüne geliyor. Hafif yukarı doğru ve bazen dağınık, bazen IP gibi; her teli hafif yukarı oluyor. Bazen de aşağıya koyduğum resimdeki gibi oluyor (bazen boşluk dediğim yerden saç çizgisi sol ve sağa ayrılıyor). Karşıdan bakıldığında dağınık ve güzel duruyor ama bazen öyle kötü oluyor ki balkona bile çıkmak istemiyorum. Yani, 3'e vurdursam düzgün uzar mı, şeklini bulur mu?

Denemekten zarar gelmez, hazır yaz aylarındayken vurabilirsiniz.

Çare olmazsa bunlara uygun hacim veren şekil veren şampuanlar kullanabilirsiniz.

Saçları 3E vurman bir şeyi değiştirmez. Daha gür çıkıyor diyorlar ve birçok faydası var ama şeklini bulmaz. Kendimden biliyorum. Ben şu an uzatıyorum uzun saça alışsın diye sürekli arkaya yatırıp baş havlusu ile bağlıyorum. O şekilde kurutuyorum. Sende bu tarz bir şey deneyebilirsin sağa ya da sola vb yatırıp alıştırırsın gibi.

Vur veya vurma dememiz bir şeyi değiştirmeyecek, olay sende bitiyor. 3 yakışmayacaksa o kötü dediğin haline dönmek isteyeceksin fakat iş işten geçmiş olacak. Herkese yakışmıyor 3 iyi düşün derim. Bir arkadaşım vurdu alnı bayağı büyük olduğu için rezalet durmuştu.

Boşluk dediğiniz yerde saç daha azsa masaj ve uygun saç yağlarıyla daha fazla saç çıkartmayı deneyebilirsiniz. Kafeinli saç serumları var, biraz araştırma sonucu kendinize uygun olup olmadığını kontrol edin. Sürekli taktığınız şapka vs de etkiliyor olabilir şeklini.

3 kötü duruyor zaten gerçekten kötü ama sonra uzayacağından öyle demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…