Saçları Hızlı Uzatmak İçin Ne Yapabilirim?

Saçım çok fazla yağlanmaz, kalıtsal bir dökülme yada saç kırması da yok. Kimyasal ürün kullanmıyorum şampuan dışında ancak duşa girdiğim zaman şampuanı epey kullanıyorum diyebilirim. Ayrıca duştan sonra yarım saate yakın fön çekiyorum düzleştirme amacı ile zira saçım kıvırcığa yakın.

Zeytinyağını süreceğim hocam emin olun , ancak nasıl yapacağım hakkında bilgim yok yani yapıp yıkamalı mıyım yoksa yatmadan önce yapıp o şekilde uyumalı mıyım bilmiyorum.

Saçlarını her gün şampuanla yıkarsan, uzarken yanında dökülmeyi de getirecektir çünkü şampuan kimyasal bir maddedir ve sürekli kullanımda saçını dökmeye başlar. Ben de her gün yıkamamanı bu yüzden söyledim. İstersen yıkayabilirsin ama şampuan kullanma yani, kullanmayınca da doğal olarak saçın kolay taranmaz ve yapış yapış olacaktır bu da istemeyeceğimiz bir durum tabi ki de. Kendi yağında uzaması konusuna gelirsek, saçın kendi yağı saçını besler çünkü ona gerekli vitaminleri yağı karşılıyor. Tabi yediklerine ve içtiklerine de dikkat etmeli sadece bu yöntemler işe yaramıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bırak saçın biraz yağlansın öyle her gün yıkama 2-3 günde bir yıka uzayınca yine günlük yıkayabilirsin.

Argan yağı, zeytinyağı gibi faydalı yağları(Ben badem yağı kullanıyorum)saçına nazikçe masaj yapıp bekletiyorsun bir az vakit geçtikten sonra saçlarını şampuanın ile yıkıyorsun işlem tamamdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…