A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #1 Arkadaşlar saçlarım sert. Yumuşak yapan bir şampuan önerebilir misiniz?
Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.680 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 10 Ekim 2017 #2 Clear öneririm.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #3 Jira dedi: Clear öneririm. Genişletmek için tıkla... Kullandım yumuşak yapmadı ama kepeği falan aldı.
Jira dedi: Clear öneririm. Genişletmek için tıkla... Kullandım yumuşak yapmadı ama kepeği falan aldı.
M Mr.Acar Ziyaretçi 10 Ekim 2017 #4 Head Shoulders. Kepeğe fazla bir etkisi yok ama saçı baya yumuşatıyor.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #5 Silinen üye dedi: Head Shoulders. Kepeğe fazla bir etkisi yok ama saçı baya yumuşatıyor. Genişletmek için tıkla... İpeksi yumuşaklık arıyorum alternatif var mı veya bu olur mu? Head & Shoulders'dan Tarazlanma Kontrolü Kepeğe Karşı Etkili Ürünler
Silinen üye dedi: Head Shoulders. Kepeğe fazla bir etkisi yok ama saçı baya yumuşatıyor. Genişletmek için tıkla... İpeksi yumuşaklık arıyorum alternatif var mı veya bu olur mu? Head & Shoulders'dan Tarazlanma Kontrolü Kepeğe Karşı Etkili Ürünler
M Mr.Acar Ziyaretçi 10 Ekim 2017 #6 astigmat13 dedi: İpeksi yumuşaklık arıyorum alternatif var mı veya bu olur mu? Head & Shoulders'dan Tarazlanma Kontrolü Kepeğe Karşı Etkili Ürünler Genişletmek için tıkla... Hayır krem alma. Şampuan krem ikisi bir arada al. Ben onu kullanıyordum ama şu an yumuşak saça ihtiyaç duymuyorum. Ama cidden baya etkiliydi.
astigmat13 dedi: İpeksi yumuşaklık arıyorum alternatif var mı veya bu olur mu? Head & Shoulders'dan Tarazlanma Kontrolü Kepeğe Karşı Etkili Ürünler Genişletmek için tıkla... Hayır krem alma. Şampuan krem ikisi bir arada al. Ben onu kullanıyordum ama şu an yumuşak saça ihtiyaç duymuyorum. Ama cidden baya etkiliydi.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #7 Silinen üye dedi: Hayır krem alma. Şampuan krem ikisi bir arada al. Ben onu kullanıyordum ama şu an yumuşak saça ihtiyaç duymuyorum. Ama cidden baya etkiliydi. Genişletmek için tıkla... Neden krem almayayım? Kaç günde yumuşak oldu?
Silinen üye dedi: Hayır krem alma. Şampuan krem ikisi bir arada al. Ben onu kullanıyordum ama şu an yumuşak saça ihtiyaç duymuyorum. Ama cidden baya etkiliydi. Genişletmek için tıkla... Neden krem almayayım? Kaç günde yumuşak oldu?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 10 Ekim 2017 #8 Telefonu bozmasın sonra. Dalin kullan.
A astigmat13 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2017 Mesajlar 2.509 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #9 Silinen üye dedi: Telefonu bozmasın sonra. Dalin kullan. Genişletmek için tıkla... Çaktırma.
M Mr.Acar Ziyaretçi 10 Ekim 2017 #10 astigmat13 dedi: Neden krem almayayım? Kaç günde yumuşak oldu? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım şeyi önermem. O yüzden kremi önermedim. 2 günde 1 olarak kullandım ve 3. yıkayışta etkisini gösterdi.
astigmat13 dedi: Neden krem almayayım? Kaç günde yumuşak oldu? Genişletmek için tıkla... Kullanmadığım şeyi önermem. O yüzden kremi önermedim. 2 günde 1 olarak kullandım ve 3. yıkayışta etkisini gösterdi.