Japonky Kilopat Katılım 3 Aralık 2018 Mesajlar 826 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Meslek Anestezist 19 Ağustos 2020 #11 DoctorSamet dedi: 3'E vurdurdum yani tamamen kel yapmadım. Babam falanda kimse kel degil ama hani dayılarım kel. Yok kimse kel degil ama cabuk yaglanıyor ve kepekleniyor. Bu kadar kısa olmasına ragmen. Hangi bölüme gitmeliyim peki? Genişletmek için tıkla... Cildiye doktoruna gitmeniz gerekiyor. O duruma göre şampuan önerir veya gereken şeyi söyler. Saç beslenemiyorsa da yapabilir bu tarz şeyleri ama çok şikayetçiyseniz doktora gidin.
DoctorSamet dedi: 3'E vurdurdum yani tamamen kel yapmadım. Babam falanda kimse kel degil ama hani dayılarım kel. Yok kimse kel degil ama cabuk yaglanıyor ve kepekleniyor. Bu kadar kısa olmasına ragmen. Hangi bölüme gitmeliyim peki? Genişletmek için tıkla... Cildiye doktoruna gitmeniz gerekiyor. O duruma göre şampuan önerir veya gereken şeyi söyler. Saç beslenemiyorsa da yapabilir bu tarz şeyleri ama çok şikayetçiyseniz doktora gidin.
Skyblues85 Centipat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 439 Çözümler 1 19 Ağustos 2020 #12 Bence bir hekime başvurun.