Saçlarım döküldü

En kötü saç ektirirsin. Saç masajı yapmanı öneririm, babam, dayım, amcam herkes kel, şu ana kadar saçımın bayağı seyremesi lazımdı ama hâlâ gür, saç masajı yapıyorum.

O nasıl oluyor?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Neden dökülmeyi engellediği de diksiyon eksikliği olsa da burada anlatılmış:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oğlan dayıya kız halaya çeker.

Geçmiş olsun bir ürün var kullanın.
Vichy Dercos Araştırın uygun olanı alın.
İyi Sosyaller.

Klasik Türk genci sinir stres benimde dökülüyor ama sizin kadar değil arkadaşlarım var öyle Türkiye de alıştık artık ama işiniz zor.

Genetik dökülmenin tedavisi yok dostum. Olsaydı Jeff Bezos kel olur muydu?

Jeff Bezos'un o derya deniz içerisinde saçını takıntı ettiğini düşünmüyorum. Ayrıca bald man sitelerinde fazla takılmışsınız anlaşılan. 5 senesini buna vermiş bir adam olarak dediğinize bir tarafımla güldüm.

Erkekler için saç: Doğumla birlikte verilen ama ileriki yaşlarda geri alınan bir hediyedir. Bu yüzden kafaya fazla takma dostum.

Normwood 7 Solid olduktan sonra gelen keşke daha önceden tedaviye başlasaydım pişmanlığı hissi.

Erkekliğini kaydetmene neden olabilecek ilaçlar kullanıyorsan oda tedavi değil 4-5 yıldan sonra onunda koruyuculuğu kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…