En kötü saç ektirirsin. Saç masajı yapmanı öneririm, babam, dayım, amcam herkes kel, şu ana kadar saçımın bayağı seyremesi lazımdı ama hâlâ gür, saç masajı yapıyorum.
En kötü saç ektirirsin. Saç masajı yapmanı öneririm, babam, dayım, amcam herkes kel, şu ana kadar saçımın bayağı seyremesi lazımdı ama hâlâ gür, saç masajı yapıyorum.
Hocam saç geni anneden alınıyor. Yani dayınızın kel olması maalesef sizin de olabileceğiniz anlamına geliyor. Fakat sorunlarınız ciddi görünüyor. Buradan doktor bile tavsiye verse işe yaramaz. Kesinlikle doktora gidin. Ayrıca stres saçı döker. Anladığım kadarıyla stresli birisiniz.
Jeff Bezos'un o derya deniz içerisinde saçını takıntı ettiğini düşünmüyorum. Ayrıca bald man sitelerinde fazla takılmışsınız anlaşılan. 5 senesini buna vermiş bir adam olarak dediğinize bir tarafımla güldüm.
Jeff Bezos'un o derya deniz içerisinde saçını takıntı ettiğini düşünmüyorum. Ayrıca bald man sitelerinde fazla takılmışsınız anlaşılan. 5 senesini buna vermiş bir adam olarak dediğinize bir tarafımla güldüm.
Normwood 7 Solid olduktan sonra gelen keşke daha önceden tedaviye başlasaydım pişmanlığı hissi.