Saçlarım duşta çok dökülüyor

SyLaS61

Hectopat
Duştayken saçım çok dökülüyor elimin yarısı saç teli oluyor kullandığım şampuan bu? Önceden kepek için almıştım ve işe yaradı hala kullanıyorum şampuandan dolayı olabilir mi? Bir yerde çok kullanınca saç döktüğü yazıyordu doğru mudur tam emin değilim. Başka şampuan kullanırsam da kepek tekrar olur diye cesaret edemiyorum ne yapmam lazım?

İfadeler: poe
Şampuanlar genelde saç dökülmesinde ana etken değildir. Dökülme nedeni stres, genetik, vitamin, mineral eksikliği gibi şeyler olur çok yüksek ihtimalle. Doktora gitmeniz ve ona göre ürün almanız gerekiyor. Şampuan değiştirmeyle falan maalesef giderilmez. Eğer doktora giderseniz ona uygun ek ürün önerebilir @Nowitzer hocam.

Dönemsel olarak dökülüyor olabilir yılın belli zamanları döküldüğü oluyor bazen saçların o yüzden stres yapmayın ama yine de araştırın.

Hocam bu sampuani kullanmaya devam edin en iyi kepek sampuani yalnız bu kepek onleyici sampuanlari mumkun oldugunca haftada 1 veya en fazla 2 kullanin. Kortizon destekli olduklari icin saci kirip dokuyorlar. Normalde saci besleyici guzel bir sampuan kullanabilirsiniz ben oyle yapiyorum gliss sampuan kullanıyorum.

Başka şampuan kullanırsam da kepek tekrar olur diye cesaret edemiyorum ne yapmam lazım?
Clear Kömürlü bulursan ona geçmeni tavsiye ederim. Bende değiştirirken tereddüt ettim, kepek falan olur diye. Ama ilk gün dışında saçlarımda gram kepek kalmadı ve saçları bayağı sağlam yapıyor aynı zamanda yağlandırmıyor. Çok güzel bir şampuan. Her yerde bulunmuyor.

Çoğu şampuanda sls yani sodium laurathe sulfate vardır özellikle head&shoulders ürünlerinde arkasına bakarsanız anlarsınız sls ise orta derece tahriş edici özelliğe sahip bir maddedir. Hacı şakirde ve bebek şampuanlarında sls yok diye biliyorum. Ayrıca saç pudrası veya saç spreyi vs. kullanıyorsun ana nedeni bunlardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…