Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2021 #1 Herkese selam! Başlıkta da görüldüğü üzere saçlarım da çok kepek var aşırı şekilde. Çevreme çok soruyorum hangi şampuanı kullanayım diye Head & Shoulders ve Clear Men öneriyorlar. Siz ne önerirsiniz? Fikirlerinizi bekliyorum. İyi Sosyal'ler! Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ağustos 2021
Herkese selam! Başlıkta da görüldüğü üzere saçlarım da çok kepek var aşırı şekilde. Çevreme çok soruyorum hangi şampuanı kullanayım diye Head & Shoulders ve Clear Men öneriyorlar. Siz ne önerirsiniz? Fikirlerinizi bekliyorum. İyi Sosyal'ler!
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.947 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #2 Clear Men kepekleri engellemiyor. Head&Shoulders kullanıyorum şu an memnunum.
4 401533 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.214 Çözümler 7 8 Ağustos 2021 #3 Head & shoulders kullan. En uzak durman gereken marka blendax olabilir çünkü kaşıntı ve saç dökülmesine yol açabiliyor diye okumuştum Şikayetvar da.
Head & shoulders kullan. En uzak durman gereken marka blendax olabilir çünkü kaşıntı ve saç dökülmesine yol açabiliyor diye okumuştum Şikayetvar da.
Semihfuat32 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 2.742 Makaleler 10 Çözümler 2 8 Ağustos 2021 #4 Head & Shoulders olabilir. Şampuandan şampuana atlamakta çok kepek yapıyor.
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.515 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 8 Ağustos 2021 #5 Head & shoulders kullan. Ancak kullanmayı bırakırsan daha fazla kepek çıkacak.
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2021 #6 389072 dedi: Head & shoulders kullan. Ancak kullanmayı bırakırsan daha fazla kepek çıkacak. Genişletmek için tıkla... Semihfuat32 dedi: Head & shoulders olabilir. Şampuandan şampuana atlamakta çok kepek yapıyor. Genişletmek için tıkla... 401533 dedi: Head & shoulders kullan. En uzak durman gereken marka blendax olabilir çünkü kaşıntı ve saç dökülmesine yol açabiliyor diye okumuştum Şikayetvar da. Genişletmek için tıkla... JakerT4 dedi: Clear men kepekleri engellemiyor. Head&shoulders kullanıyorum şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar öncelikle teşekkürler. Arkadaşım clear men önerdi. Saçlarına ben baktım kepek yok ama Head & Shoulders önerilir ise onu alırım.
389072 dedi: Head & shoulders kullan. Ancak kullanmayı bırakırsan daha fazla kepek çıkacak. Genişletmek için tıkla... Semihfuat32 dedi: Head & shoulders olabilir. Şampuandan şampuana atlamakta çok kepek yapıyor. Genişletmek için tıkla... 401533 dedi: Head & shoulders kullan. En uzak durman gereken marka blendax olabilir çünkü kaşıntı ve saç dökülmesine yol açabiliyor diye okumuştum Şikayetvar da. Genişletmek için tıkla... JakerT4 dedi: Clear men kepekleri engellemiyor. Head&shoulders kullanıyorum şu an memnunum. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar öncelikle teşekkürler. Arkadaşım clear men önerdi. Saçlarına ben baktım kepek yok ama Head & Shoulders önerilir ise onu alırım.
TRplayer426 Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 419 Çözümler 4 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #7 Doktora da gitmeyi deneyebilirsin, bende de aynı sorun var özel bir şampuan alıyorum eczaneden o geçiriyor sadece.
Doktora da gitmeyi deneyebilirsin, bende de aynı sorun var özel bir şampuan alıyorum eczaneden o geçiriyor sadece.
Geliştirici Decipat Katılım 31 Temmuz 2021 Mesajlar 1.014 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Ağustos 2021 #8 TRplayer426 dedi: Doktora da gitmeyi deneyebilirsin, bende de aynı sorun var özel bir şampuan alıyorum eczaneden o geçiriyor sadece. Genişletmek için tıkla... Ne marka acaba?
TRplayer426 dedi: Doktora da gitmeyi deneyebilirsin, bende de aynı sorun var özel bir şampuan alıyorum eczaneden o geçiriyor sadece. Genişletmek için tıkla... Ne marka acaba?
eskilerin meraklisi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Makaleler 1 Çözümler 10 8 Ağustos 2021 #9 Head&Shoulders fena değil. Ben Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum, tavsiye ederim.
Head&Shoulders fena değil. Ben Eyüp Sabri Tuncer Zeytinyağlı şampuanını kullanıyorum, tavsiye ederim.
honigstein Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2015 Mesajlar 1.697 Çözümler 5 8 Ağustos 2021 #10 Eczaneden Ketoral al sonra bana teşekkür edersin.