Oyunbalonucan Decapat Katılım 25 Ocak 2021 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar sizce saçlarımı hangi şampuan ile yıkamalıyım? 14 yaşındayım ve erkeğim. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2022
Olga666 Kilopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 5.218 Çözümler 28 1 Ağustos 2022 #2 %91 doğal içeriği var. Diğer şampuanlar gibi saçı keçe gibi yapmıyor. Öneririm, ben beğendim annem de kullanıyor memnunuz. Hem de saçın mat görünüyorsa parlak yapıyor.
%91 doğal içeriği var. Diğer şampuanlar gibi saçı keçe gibi yapmıyor. Öneririm, ben beğendim annem de kullanıyor memnunuz. Hem de saçın mat görünüyorsa parlak yapıyor.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2022 #3 Bu iş bir kişisel. Sizin saçınız hangi şampuanı benimser bilmek zor. Deneyerek bulmanı öneriyorum ve sülfatsız şampuan kullanın.
Bu iş bir kişisel. Sizin saçınız hangi şampuanı benimser bilmek zor. Deneyerek bulmanı öneriyorum ve sülfatsız şampuan kullanın.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 2 Ağustos 2022 #4 Oyunbalonucan dedi: Arkadaşlar sizce saçlarımı hangi şampuan ile yıkamalıyım? 14 yaşındayım ve erkeğim. Genişletmek için tıkla... Sinan Engin hocamız bu işin ustasidir videolarını izleyebilirsiniz.
Oyunbalonucan dedi: Arkadaşlar sizce saçlarımı hangi şampuan ile yıkamalıyım? 14 yaşındayım ve erkeğim. Genişletmek için tıkla... Sinan Engin hocamız bu işin ustasidir videolarını izleyebilirsiniz.