Saçlarımı nasıl yıkamalıyım?

mertcan6789

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar saç konusunda kafam çok takılıyor dökülme var gibi hissediyorum elimi her saçıma attığımda 1 2 tane geliyor. Önceden şampuan kullanmazdım duru kalıp sabunu kullanırdım saçlarım sert olurdu sonra head shoulder şampuan kullandım her duşa girdiğimde sadece onu sürdüm kalıp sabunu tamamen bıraktım. Sonra birkaç açıklamaya denk geldim her duşta şampuan kullanmayın 2 defa falan kullanın diye. Ne yapacağım kafam çok karışık yardımcı olur musunuz?

Ben birer duş aralıklı olarak kullanıyorum şampuanı, aslında en sağlıklısı eczane ürünlerini kullanmak fakat bütçe ayırmak lazım onun için de. Haftada 5 defa duş alıyorsanız üç tanesinde şampuan kullanın mesela, bir süre öyle deneyin.

Yıllardır her duşta iki sefer şampuan kullanıyorum. Bir sıkıntım yok. Belki kullandığınız miktar fazladır yada genetik yatkınlığınız vardır. Head&Shoulders bende de kepek yapmıştı Clearman'e geçtim son 2 yıldır memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…