FramedBenz Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #1 Saçım çok uzundu, bu yüzden hep ortadan ayrık kullanıyordum. Şimdi kestirdim ve yine ortadan ikiye ayrık oluyor. Sürekli ben de iki tarafı da ortada toplamak istiyorum. Bunu nasıl yaparım? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2022
Saçım çok uzundu, bu yüzden hep ortadan ayrık kullanıyordum. Şimdi kestirdim ve yine ortadan ikiye ayrık oluyor. Sürekli ben de iki tarafı da ortada toplamak istiyorum. Bunu nasıl yaparım?
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 6 Nisan 2022 #2 Saçlarınızı ortadan ayırmayın duş aldıktan sonra.Güzel bir tarak ile istediğiniz şekli verin.Fön'de çekebilirsiniz ki fazla fön çekmenizi önermem.
Saçlarınızı ortadan ayırmayın duş aldıktan sonra.Güzel bir tarak ile istediğiniz şekli verin.Fön'de çekebilirsiniz ki fazla fön çekmenizi önermem.
FramedBenz Centipat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 109 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #3 o1Poseidon dedi: Saçlarınızı ortadan ayırmayın duş aldıktan sonra.Güzel bir tarak ile istediğiniz şekli verin.Fön'de çekebilirsiniz ki fazla fön çekmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Saçlarım çok alışmış direk ayrılıyor
o1Poseidon dedi: Saçlarınızı ortadan ayırmayın duş aldıktan sonra.Güzel bir tarak ile istediğiniz şekli verin.Fön'de çekebilirsiniz ki fazla fön çekmenizi önermem. Genişletmek için tıkla... Saçlarım çok alışmış direk ayrılıyor
Web Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2014 Mesajlar 1.059 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2022 #4 Geçmiş olsun, umarım bir şekilde düzeltebilirsiniz. Çok kötü.