Spawrain Megapat Katılım 13 Nisan 2016 Mesajlar 568 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #71 Saçı geçtim favorilerim biraz uzun olsa bile okuldan kovulup saçının kestirip okula gelmen istenmesi. Okula 5 dakika bile geç kalsan bahçedeki çöpleri toplatmaları. Okula kameralı telefon getirmenin yasak olması ve sürekli arama yapmaları.
Saçı geçtim favorilerim biraz uzun olsa bile okuldan kovulup saçının kestirip okula gelmen istenmesi. Okula 5 dakika bile geç kalsan bahçedeki çöpleri toplatmaları. Okula kameralı telefon getirmenin yasak olması ve sürekli arama yapmaları.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.250 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2022 #72 Spawrain dedi: Saçı geçtim favorilerim biraz uzun olsa bile okuldan kovulup saçının kestirip okula gelmen istenmesi. Okula 5 dakika bile geç kalsan bahçedeki çöpleri toplatmaları. Okula kameralı telefon getirmenin yasak olması ve sürekli arama yapmaları. Genişletmek için tıkla... Hapishane?
Spawrain dedi: Saçı geçtim favorilerim biraz uzun olsa bile okuldan kovulup saçının kestirip okula gelmen istenmesi. Okula 5 dakika bile geç kalsan bahçedeki çöpleri toplatmaları. Okula kameralı telefon getirmenin yasak olması ve sürekli arama yapmaları. Genişletmek için tıkla... Hapishane?
C H O S E N Hectopat Katılım 14 Ağustos 2021 Mesajlar 753 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2022 #73 Linux Kaymak dedi: Saç uzatma. Genişletmek için tıkla... Erkeğim.Uzun saçım var birşey demiyorlar ama çok linç ediyorlar çıkamıyorsun.
Linux Kaymak dedi: Saç uzatma. Genişletmek için tıkla... Erkeğim.Uzun saçım var birşey demiyorlar ama çok linç ediyorlar çıkamıyorsun.