Saçma bir oyun olan Erzurum gerçeği

Güzel bir oyun değil yapımcı da zaten büyük bir firma değil. Bu kadar linçe gerek yok kendini illa geliştirecektir.
Güzel kardeşim dikkat ettiysen yaptığım linç değil her kötü eleştiriye linç demek bizim toplumumuzda mı var artık neyse yaptığım şey sadece benim fikirlerimi beyan etmektedir. Lütfen her kötü eleştiriye linç demeyelim. Bu arada gerçekler linç olmuyor kardeşim

Neden linç dediğim de direk kendine alınıyorsun? Mesajıma dikkatli bakarsan sana linç ediyorsun demedim. Ama bu oyun linç ediliyor gerçeğini değiştirmez. Eleştiriler bir yana oyun ciddi mana da linç ediliyor.

Bu oyunu kötüleyenlerin %60'lik kısmı şöyle düşünüyor: Rockstar departmanında:
Arkadaşlar kedi yeni bir oyun yapalım adı GTA olsun açık dünya olsun şöyle arabalar olsun yarına kadar hazır olur kardeşim." Ama siz öyle görünmüyorsunuz neyseki.

Kardeşim bu Gta olmasa bile kodları çalınmış long dark bu oyunun savunulacak bir yanı yok savunmayın abi verin para destekleyin o zaman gerçekten iyi oyun olsa asla iade etmezdim dikkat edersen aynı fiyata Witcher 3 var
Kardeşim o zaman niye Potentia linçlenmiyor seslendirme efektleri kötü olduğu halde çünkü yapmış olduğu iyi şeyler var fakat erzurum da yapılmış olan iyi bir şey söyle bana geri almazsam ne olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…