Saçma Play Store yorumları

AexZeM

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı 1: NVIDIA GeForce GTX 1650
Ekran Kartı 2: Intel(R) UHD Graphics
İşlemci: Intel® Core™ i5-10200H
Ram: 16GB (8+8)
Depolama: 750GB (250+500)
Meslek
Öğrenci
Genellikle ilk önce yorumlara bakmayı tercih ederim ama Google Store yorumları insanı hayattan soğutur, herkes görmüştür. Şu saat bu saat bilgim çalınırsa Google Play suçludur falan filan.

Bunu yazan insanlar gerçekten Google'ın bunlarla uğraşacaklarını mı sanıyor? Ben bu insanların gerçekten robot olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nedir?

Konuyu görünce sinirlendim yine. Abi zaten bilgi çalacak uygulamayı Google Play neden onaylasın? Ayrıca zaten kullandığımız, bilgilerimizi verdiğimiz çoğu site bilgilerimizi satıyor, kullanıyor.

O sırada uygulama girişindeki uygulama sözleşmesi:
my-reaction-to-that-information-my-honest-reaction (1).gif

Konuyu görünce sinirlendim yine. Abi zaten bilgi çalacak uygulamayı Google Play neden onaylasın? Ayrıca zaten kullandığımız, bilgilerimizi verdiğimiz çoğu site bilgilerimizi satıyor, kullanıyor.
Onaylayabiliyor tehlikeli uygulamaları ara sıra ama sonra farkedip kaldırılıyor. Ayrıca App Store bu konuda daha titiz olmasına rağmen onda bile tehlikeli uygulamalar olabiliyor ama yine de o yorumları yazan insanlar yanlış tabi.

Genellikle ilk önce yorumlara bakmayı tercih ederim ama Google Store yorumları insanı hayattan soğutur, herkes görmüştür. Şu saat bu saat bilgim çalınırsa Google Play suçludur falan filan.

Bunu yazan insanlar gerçekten Google'ın bunlarla uğraşacaklarını mı sanıyor? Ben bu insanların gerçekten robot olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nedir?

Eğer suç işlersem tamamen NASA sorumludur.(!)

27.08.2023 tarihi 15.03 saatinde yazmış olduğum mesajdan Technopat sorumludur.Verilerimin satılması,sızdırılması durumunda dava açılacaktır.Bilginize.

Uzun süredir ürün yorumlarına bakmayı bıraktım. Böyle yaparak komik olduklarını düşünüyorlar herhalde fakat hiç komik değiller. Bunun bir değişik sürümü Steam'de var. Steam'deki oyun yorumlarını okumaya giriyorum fakat sürekli ve sürekli oyun pahalıysa sebebi belli yorumlarını görüyorum. Yav arkadaşım, bana ne ondan :D Oyunun yorumunu ve incelemelerini okumaya giriyorum, karşılaştığımız şeyle bak. Hem Steam'in hem de Play Store'un birtakım önlemler alması gerekiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı