Saçma Play Store yorumları

Bence Steam tarafında "Sebebi Erdoğan.", "Yazacak bir şey bulamadım o yüzden kek tarifi vereceğim." diyen tayfanın bunlardan daha beter. Hem Google Play tarafında hem de Steam'de sırf bu tayfa yüzünden tercih edilen dillerde Türkçeyi kaldıralı baya oluyor. Elin Amerikalısı uzun uzun ve düzgün inceleme yazıp noktalama işaretine kadar her şeye dikkat ederken bizim insanımızın cümleye büyük harfle başlamayıp üstüne eleştirince sanane demesi, ana dilinin en basit kurallarına uymaktan aciz olup birde kendini haklı çıkarmaya çalışması ile iyice soğutuyor bu Google Play ve Steam'deki inceleme yazan tayfa. İşin kötü yanı ne kadar boş beleş insan varsa para da onlarda oluyor. Steam'deki 1500- 2000TL'lik oyunlarda bir tane mi düzgün insan olmaz ya?

Google Play üzerinden Steam'e değindim fakat tayfalar benzer kafa yapısında olduğundan Steam için yaptığım yorumu Google Play tarafına da yorabilirsiniz.

Google Play sorumludur diyeceğine Google Pıley yazanlar da var. Hani yaptığın yanlış zaten bir mantık barındırmıyor bari onu doğru yazaydın. Şu şekil okuyorum yorumları 🗿🗿

YouTube'daki serisi çok güzel, izleyin. İnsanı sarıyor cidden.
Alttaki sürprizbozan gibi yorumlar var.
Sıhhat 10 49 da indiördigim uyğulama ben vöerilerimi çalza soromlu Gugil Pleyt Stroedir.

Genellikle ilk önce yorumlara bakmayı tercih ederim ama Google Store yorumları insanı hayattan soğutur, herkes görmüştür. Şu saat bu saat bilgim çalınırsa Google Play suçludur falan filan.

Bunu yazan insanlar gerçekten Google'ın bunlarla uğraşacaklarını mı sanıyor? Ben bu insanların gerçekten robot olduğunu düşünüyorum. Bu konu hakkında sizin düşünceleriniz nedir?
Bunun bir de ŞikayetVar versiyonu var :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı