Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4060TI 8GB, Ryzen 5 5600, 16 GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM, ASUS A320M-F, Snowman M200, Aego Gamegaraj 650W PSU
- Meslek
- Öğrenci
Bence Steam tarafında "Sebebi Erdoğan.", "Yazacak bir şey bulamadım o yüzden kek tarifi vereceğim." diyen tayfanın bunlardan daha beter. Hem Google Play tarafında hem de Steam'de sırf bu tayfa yüzünden tercih edilen dillerde Türkçeyi kaldıralı baya oluyor. Elin Amerikalısı uzun uzun ve düzgün inceleme yazıp noktalama işaretine kadar her şeye dikkat ederken bizim insanımızın cümleye büyük harfle başlamayıp üstüne eleştirince sanane demesi, ana dilinin en basit kurallarına uymaktan aciz olup birde kendini haklı çıkarmaya çalışması ile iyice soğutuyor bu Google Play ve Steam'deki inceleme yazan tayfa. İşin kötü yanı ne kadar boş beleş insan varsa para da onlarda oluyor. Steam'deki 1500- 2000TL'lik oyunlarda bir tane mi düzgün insan olmaz ya?
Google Play üzerinden Steam'e değindim fakat tayfalar benzer kafa yapısında olduğundan Steam için yaptığım yorumu Google Play tarafına da yorabilirsiniz.
Google Play üzerinden Steam'e değindim fakat tayfalar benzer kafa yapısında olduğundan Steam için yaptığım yorumu Google Play tarafına da yorabilirsiniz.