Saçma şekilde felsefe yasağı almak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Álvaro Morte

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgi İşlem Teknikeri
Evet yine Technopat'in saçma yasaklarından birisi. Arkadaşın birisi yanlışa yanlış ile cevap vermek diye bir konu açmış. Din ile alakalı sorular sormuş. Doğru ve düzgün cevap verdiğim halde sayın moderatör arkadaşlar konuyu amacından saptırmaya yönelik diye bahane bulup yasak koymuşlar. Adam daha Allah ile tanrının ne olduğunu bilmeden felsefe yaparken ben İslam dinini düzgünce anlatmama ban yiyorum. Bu da şu demek oluyor ki moderatör arkadaşlar adam kayırmaca yapıyor. Konunun linkini bırakıyorum lütfen okuyun burada neler döndüğü neler olduğunu anlayın.

Önceki mesajlarınızda gayet güzel bir şekilde savunmanızı yaparken sonrasında bölüm kuralına aykırı davrandığınız için siz ve sizinle birlikte ayet paylaşan diğer arkadaşlar da aynı yaptırıma maruz kaldılar. Adam kayırma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.

Bölüm kuralında da açıkça belirtildiği üzere işin içine ayet, hadis girince mevzu akıl almaz bir noktaya gidiyor. Soğukkanlı bir ortam kalmamakla beraber tamamen konudan bağımsız farklı noktalara çekiliyor.

Sevgiler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…