Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 2 Nisan 2022 #11 SEMIKAANCAKIR dedi: Bu düşünceyle konuşmazsanız iş sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Ben normal konuşmayı kastettim hoşlanmadıgımız hareketleri yapma lütfen dedik geçen gün ağlayarak gitti
SEMIKAANCAKIR dedi: Bu düşünceyle konuşmazsanız iş sıkıntı. Genişletmek için tıkla... Ben normal konuşmayı kastettim hoşlanmadıgımız hareketleri yapma lütfen dedik geçen gün ağlayarak gitti
Melih Yandanbakan Centipat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #12 Lamine Yamal dedi: Bir kere daha mı ağlasın? Genişletmek için tıkla... Aga dikleniyor demişsin. Dikleniyorsa çek kenara konuş ağlamasını istemiyorsan başkası konuşsun ya da hoca konuşsun.@sroyzs
Lamine Yamal dedi: Bir kere daha mı ağlasın? Genişletmek için tıkla... Aga dikleniyor demişsin. Dikleniyorsa çek kenara konuş ağlamasını istemiyorsan başkası konuşsun ya da hoca konuşsun.@sroyzs
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 2 Nisan 2022 #13 Melih Yandanbakan dedi: Aga dikleniyor demişsin. Dikleniyorsa çek kenara konuş ağlamasını istemiyorsan başkası konuşsun ya da hoca konuşsun.@sroyzs Genişletmek için tıkla... Lamine Yamal dedi: Ben normal konuşmayı kastettim hoşlanmadıgımız hareketleri yapma lütfen dedik geçen gün ağlayarak gitti Genişletmek için tıkla...
Melih Yandanbakan dedi: Aga dikleniyor demişsin. Dikleniyorsa çek kenara konuş ağlamasını istemiyorsan başkası konuşsun ya da hoca konuşsun.@sroyzs Genişletmek için tıkla... Lamine Yamal dedi: Ben normal konuşmayı kastettim hoşlanmadıgımız hareketleri yapma lütfen dedik geçen gün ağlayarak gitti Genişletmek için tıkla...
Melih Yandanbakan Centipat Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 136 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2022 #14 Allah Allah.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Nisan 2022 #15 Lamine Yamal dedi: Ben normal konuşmayı kastettim hoşlanmadıgımız hareketleri yapma lütfen dedik geçen gün ağlayarak gitti Genişletmek için tıkla... En iyisi konuşmayı tamamen bırakın sorarsa da hareketlerinden rahatsız olduğunuzu belirtin
Lamine Yamal dedi: Ben normal konuşmayı kastettim hoşlanmadıgımız hareketleri yapma lütfen dedik geçen gün ağlayarak gitti Genişletmek için tıkla... En iyisi konuşmayı tamamen bırakın sorarsa da hareketlerinden rahatsız olduğunuzu belirtin
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 2 Nisan 2022 #16 495477 dedi: En iyisi konuşmayı tamamen bırakın sorarsa da hareketlerinden rahatsız olduğunuzu belirtin Genişletmek için tıkla... Olabilir
495477 dedi: En iyisi konuşmayı tamamen bırakın sorarsa da hareketlerinden rahatsız olduğunuzu belirtin Genişletmek için tıkla... Olabilir
T TheEnd33 Hectopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 303 2 Nisan 2022 #17 Lamine Yamal dedi: Bir kere daha mı ağlasın? Genişletmek için tıkla... Ağlasın, ne kaybedeceksin? Böyle yaparsan hiçbir yere varamazsın. Ben senin arkandayım sana destek oluyorum çocuk. Eğer bir problemin olursa benimle iletişime geç.
Lamine Yamal dedi: Bir kere daha mı ağlasın? Genişletmek için tıkla... Ağlasın, ne kaybedeceksin? Böyle yaparsan hiçbir yere varamazsın. Ben senin arkandayım sana destek oluyorum çocuk. Eğer bir problemin olursa benimle iletişime geç.
T TheEnd33 Hectopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 303 18 Nisan 2022 #18 Ne oldu ne yaptın hallettin mi? Cevap veremedim cezalıydım kusura bakma.
Lamine Yamal Hectopat Katılım 15 Aralık 2021 Mesajlar 749 Yer Ankara 18 Nisan 2022 #19 TheEnd33 dedi: Ne oldu ne yaptın hallettin mi? Cevap veremedim cezalıydım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Hallettim konuştuk.
TheEnd33 dedi: Ne oldu ne yaptın hallettin mi? Cevap veremedim cezalıydım kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Hallettim konuştuk.
T TheEnd33 Hectopat Katılım 22 Mart 2019 Mesajlar 303 18 Nisan 2022 #20 Lamine Yamal dedi: Hallettim konuştuk. Genişletmek için tıkla... Nasıl konuştun anlat.