Saçta kepek oluşması

SyLaS61

Hectopat
1-2 gün sonra doktora gideceğim burada bana saçma saçma doktora gidin yazmayın. Sorun şu saçı mı yıkıyorum 1 gün sonra her tarafı kepek oluyor bu ne olabilir? Çoğu kişi vitamin eksikliği diyor fakat ben de bulamadım bütün şampuanları denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı şekilde oluyor. Vitamin eksikliğiyle alakalı sanırım.

Ben şampuanı bırakıp gliserinli sabuna geçtiğimden itibaren saç sorunlarım bitti.
Kepek için şu yazıyı okumanı tavsiye ederim.

Şampuan kullanma. Kepeğinizi şuyunuzu buyunuzu geçirin diyorlar. Sadece o güne mahsus. Sonra daha beter ama ben sabunlada yapamıyorum saçları keçe gibi yapıyor. Komik gelecek belki fakat dalin kullanıyorum. Bebeklere has olduğu için daha az kimyasal var. Tamamen bitirmiş değil benim sorunu fakat en azından azalttı.

Bende de var vitamin eksikliğinden olabilir ve doktora gittiğinde şampuan verecektir. O şampuanları kullanma bence, hiçbir etkisi yok zaten. Head And Shoulders Clinical Strength Kepek Şampuanı 400 ml Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL

Ben bunu kullandım, kepeği geçirdi. Eskiden kar gibi yağardı, şimdi kafamda kepek dahi yok. 1 tane düşer ya da düşmez uzun kullanma ve az saça dök yoksa saçta dökülme yapıyor.
Eğer alırsan ve kullanırsan 5-6 yıkamadan sonra Head And Shoulders ın başka bir şampuanı ile yıka saçı çok alıştırma alıştığı zaman tekrardan oluşuyor ve kafanda köpürtüp 7-8 dakika bekle.
Sonra durula sürüp hemen durularsan fazla etki etmiyor kokusu biraz kötü ama alışırsın son olarak saçını suyla 8-10 dakika civarı durula saçının dipleri tertemiz oluyor ben böyle yaptıktan sonra kepeklerim gitti. Benim amacım saçtaki yağlanmadan kurtulmaktı ama arada ondan da kurtuldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…