Şekil veriyorsanız 3-4 günde yıkayın. Biraz yağlı kalsın. Ben o durumda daha iyi şekil verebiliyorum. Yağlanan saç sağlıklı mı? Nereden duyuyorsunuz bunları?
Saçları uzun olmayanların 'zeytinyağlı sabun' kullanınca yağlanmayı bir miktar azalttığını duymuştum.
NOT: Saç sağlığına ne kadar yararlı, ne kadar zararlı bilemem.
Saçları uzun olmayanların 'zeytinyağlı sabun' kullanınca yağlanmayı bir miktar azalttığını duymuştum.
NOT: Saç sağlığına ne kadar yararlı, ne kadar zararlı bilemem.
Matematikte başarılıyım dedim. Matematik notlarım iyi değil. 52.20 notuyla dersten geçiyorum. Performans notuyla. Ben hiçbir sınavda başarılı olamıyorum.
Sizce normal sabunla 7-10 günde bir saçı yıkamak ardından yine şampuanla yıkamak iyi mi?
Matematikte başarılıyım dedim. Matematik notlarım iyi değil. 52.20 notuyla dersten geçiyorum. Performans notuyla. Ben hiçbir sınavda başarılı olamıyorum.
Sizce normal sabunla 7-10 günde bir saçı yıkamak ardından yine şampuanla yıkamak iyi mi?
Şampuan değiştirip derslerde başarılı olmayı bekleme. Oturup çalışmaktan başka çözüm yok şu anlık(Matrix gibi olsa keşke). Hergün banyo al. Ama saçlarını 3 günde 1 yıka. Saçım uzayınca öyle yapıyorum.