Saçtaki kepek nasıl geçer?

Monamina

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar saçımın ön tarafında sol ve sağ orta kısmında kepek çıkıyor, geçmiyor. Ne yapmalıyız, hangi şampuan kullanmalıyız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Egzaman olabilir hocam dermatolojiden randevu alıp ilk önce baktırmanı öneririm erken dönemlerindeyse büyük ölçüde azaltılabilir maalesef yıllardır aynı sorundan muzdaripim.

Dalin deneyebilirsiniz.

Bende de vardı bayağı Clear Sport menthol kullanıyorum yok denecek kadar azaldı.

Seboreik Dermatit, yani saç egzamanız olabilir. Cildiyeden randevu alıp görünün öyle ise. Ben kortizonlu iğne vurdurdum bayağı azaldı.

Egzaman olabilir hocam dermatolojiden randevu alıp ilk önce baktırmanı öneririm erken dönemlerindeyse büyük ölçüde azaltılabilir maalesef yıllardır aynı sorundan muzdaripim.
19 yaşındayım hocam geçeceğine inanıyorum sizinde öyle merak etmeyin çok sağolun

Dostlar saçımın ön tarafında sol ve sağ orta kısmında kepek çıkıyor, geçmiyor. Ne yapmalıyız, hangi şampuan kullanmalıyız?
Hocam duştan çıkmadan önce saçınıza iyi bir su tutun iyice şampuan kalıntıları gitsin. Fazla sıcak suda yikanmayin ve saçınızı iyi kurulayın bunları yapmıyorsanız bir deneyin belki geçer.

Bende de vardı bayağı Clear Sport menthol kullanıyorum yok denecek kadar azaldı.
Hocam DERCOS kullandın mı? Uzun ismini unuttum ama yeşil olan.
Hiç kullanmadım hocam.

Hocam duştan çıkmadan önce saçınıza iyi bir su tutun iyice şampuan kalıntıları gitsin. Fazla sıcak suda yikanmayin ve saçınızı iyi kurulayın bunları yapmıyorsanız bir deneyin belki geçer.
Hocam şimdi ilk olarak bi dermatolojiyemi gidilmeli yoksa duş sonu sizin söylediğiniz yöntem ve duş sırasında hocalarımın söylediği geçirici şampuan kullanmalımı

19 yaşındayım hocam geçeceğine inanıyorum sizinde öyle merak etmeyin çok sağolun
Bu egzamanın birçok birbirinden farklı veya benzer çeşidi var, her insandan insana büyük ölçüde değişiyor. Bazılarının sadece psikolojik olarak etkilendiğinde kafasında fazlaca ortaya çıkar, bazılarınınkinin bazı dönemlerde birden çoğalır ya da azalır. Maalesef kesin bir çözümü yok ama büyük ölçüde azaltmak genelde kafanın içinde psikolojik olarak bitiyor. Son 2 senedir bunun farkında vardığımdan beri ve kendimi kötü hissedecek durumlardan kendimi uzaklaştırabildiğimden/eskisi kadar umrumda olmadığından dolayı benimki baya bir azaldı demem o ki fazla düşünmemelisin çünkü insanın ruh sağlığını ileriki düzeylerde gereksiz derecede fazlaca bozan bir durum bu, benim ve altta arkadaşların da dediği gibi erkenden dermatolojiye bir an önce randevu alıp baktırtman, erken vakitte kullanılan ilaçlar, şampuanlar sana çok büyük yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…