Stalin Roll Hectopat Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum.
4 499337 Hectopat Katılım 6 Kasım 2021 Mesajlar 7.328 Makaleler 2 Çözümler 21 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Nisan 2022 #2 Saçlarınızı iyi durulayın.
Babaci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #3 Hocam çok şampuan değiştirmekten de kaynaklanabiliyor. En kötü iki günde bir duş alın ve belirli bir şampuanınız olsun. Ben Clear Man kullanıyorum. Bir de saçınızı iyi durulayın.
Hocam çok şampuan değiştirmekten de kaynaklanabiliyor. En kötü iki günde bir duş alın ve belirli bir şampuanınız olsun. Ben Clear Man kullanıyorum. Bir de saçınızı iyi durulayın.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.360 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #4 Eczaneye danışmayı denemişsinizdir umarım. Saçınızı çok sıcak suyla yıkamayın ve iyi durulayın.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.976 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2022 #5 Stalin Roll dedi: Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam saçınızı suda iyice durulayın ve saçınızı kurulayın.
Stalin Roll dedi: Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam saçınızı suda iyice durulayın ve saçınızı kurulayın.
Icaruss Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 125 Çözümler 1 17 Nisan 2022 #6 Stalin Roll dedi: Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Saçınızı iyice durulayın silikonsuz şampuan kullanmaya özen gösterin hepsini denediyseniz en sağlıklı olan bir cildiyeye görünmeniz olacaktır.
Stalin Roll dedi: Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Saçınızı iyice durulayın silikonsuz şampuan kullanmaya özen gösterin hepsini denediyseniz en sağlıklı olan bir cildiyeye görünmeniz olacaktır.
Nowitzer Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.277 Makaleler 42 Çözümler 29 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B450 TOMAHAWK MAX, RX 6600 PULSE, R5 3600, 860 EVO 500 GB & 970 EVO 500 GB, KIOXIA EXCERIA G2 1 TB, G.Skill Ripjaws V 8X4 32GB 3600MHZ, MSI Mag Forge 100R, High Power Element Smart 750W, Samsung CJG54 27'' QHD 144Hz Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #7 Merhaba. Soğuk-ılık su kullanın. SLS, Paraben vs. içermeyen, temiz içerikli şampuanlar kullanın. Parmaklarınızla şampuanı diplere yedirin. (Tırnaklarınızla değil.) Amazon.com.tr Otacı 10 Bitki Özlü 400 ml Şampuan Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Otacı 10 Bitki Özlü 400 ml Şampuan arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Sorunuz varsa yanıtlarım.
Merhaba. Soğuk-ılık su kullanın. SLS, Paraben vs. içermeyen, temiz içerikli şampuanlar kullanın. Parmaklarınızla şampuanı diplere yedirin. (Tırnaklarınızla değil.) Amazon.com.tr Otacı 10 Bitki Özlü 400 ml Şampuan Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Otacı 10 Bitki Özlü 400 ml Şampuan arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com Sorunuz varsa yanıtlarım.
regedya Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 575 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #8 Sık sık duş almamaya çalış
yaraliordek Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.886 Makaleler 3 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2022 #9 Stalin Roll dedi: Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Toz gibi mi? Yoksa kabuk bağlamış gibi mi?
Stalin Roll dedi: Arkadaşlar sorum yukarıdaki gibi. Kullanmadığım şampuan kalmadı, saçımı da uzatamıyorum çok belli oluyor tavsiyelerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Toz gibi mi? Yoksa kabuk bağlamış gibi mi?
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 18 Nisan 2022 #10 yaraliordek dedi: Toz gibi mi? Yoksa kabuk bağlamış gibi mi? Genişletmek için tıkla... Kabuk baglamıs gıbı.
yaraliordek dedi: Toz gibi mi? Yoksa kabuk bağlamış gibi mi? Genişletmek için tıkla... Kabuk baglamıs gıbı.