Kokona Shiki
Terapat
- Makaleler
- 7
Bu kasayı unutmuşum. Arttırma imkanın varsa bunu al geç.Güzel kasadır. Diğerlerine alternatif olarak bakabilirsiniz.Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği,www.qp.com.tr
S2’ye bakmıştım kablo yönetimi konusunda pek bir bilgi bulamadım ama düşneceğim. Teşekkürler.Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Zalman S2 Mid Tower Fanlı ATX Oyuncu Kasası arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Fan olarak da bunu alabilirsiniz: TX TXCCF12BK 12 cm Kasa Fanı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe.
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100M RGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
İnvader’ın indirimde düştüğünü hiç görmemiştim, eğer fiyatı düşer ise düşünebilirim.XPG INVADER-BKCWW USB 3.0 Temperli Cam ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
İndirimlerle 450 liraya kadar düşüyor. İleride 2 tane daha fan eklersin, hava akışı baya iyi olur.
Şu an zaten elimde ekran kartı yok her türlü sığacak.Pek alternatifin yok maalesef. Düşük bütçeye önem verilmiyor.
Eğer sistemin sığıyorsa Rush Savage alıp içini fanlarla doldurabilirsin.
Bütçe zorlayabilirsem bunu düşünüyorum. Öneri için teşekkürler.Güzel kasadır. Diğerlerine alternatif olarak bakabilirsiniz.Phanteks Eclipse P300A Mesh Ön Panel Temperli Cam Mid Tower ATX Bilgisayar Kasası
Mesh ön panel ile üst düzey soğutma, ATX anakart desteği, Temperli cam yan panel, 280mm'ye kadar radyatör desteği,www.qp.com.tr